Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nocturne obudziła się w statku Separatystów. Właśnie lądowała na planecie Unicorze. Nad drzwiami zapaliła się zielona lampka sygnalizująca, że można opuścić pokład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 "w końcu" - pomyślała Nocturne wstając z pokładowego łóżka i przeciągając się. Wzięła swój prawdziwy miecz i ukryła go za pasem. Ubrała płaszcz, a do jego kieszeni włożyła drugi miecz świetlny, następnie opuściła pomieszczenie. Wolnym krokiem ruszyła wzdłuż korytarza zatrzymując się tylko na chwilę, żeby dać pilotowi instrukcje dotyczące stacjonowania statku. Chwilę później wyszła na zewnątrz. Odetchnęła chłodnym powietrzem, założyła kaptur na głowę i ruszyła w stronę miasta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Miasto tętniło życiem. Co chwila zaczepiali cię sprzedawcy zachwalający swoje towary, ale ty dalej brnęłaś do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 *Mogę pisać w trzeciej osobie?* ___________________________________________________________________ Najpierw musiała zapoznać się z każdym zakątkiem tego wielkiego, zatłoczonego miasta. Na każdym kroku natykała się na kucyki w kajdanach i obrożach. Z tego co zdążyła zauważyć, najbardziej cenione były jednorożce. Co ulicę wystawiane były podesty z niewolnikami do kupienia. Wszędzie na murach budynków namalowane były napisy głoszące wolność. Wszędzie można było też zaobserwować patrole miejscowej straży, pilnującej porządku. Nocturne zaczęła rozglądać się w poszukiwaniu szczególnie wybijających się z tłumu kucyków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Na każdym kroku natykała się na kucyki w kajdanach i obrożach. Z tego co zdążyła zauważyć' date=' najbardziej cenione były jednorożce. Co ulicę wystawiane były podesty z niewolnikami do kupienia. Wszędzie na murach budynków namalowane były napisy głoszące wolność. Wszędzie można było też zaobserwować patrole miejscowej straży, pilnującej porządku. Nocturne zaczęła rozglądać się w poszukiwaniu szczególnie wybijających się z tłumu kucyków...[/quote'] sorry, ale to MG opisuje otoczenie, a ty tylko co robi twoja postać. Nagle wybuchło zamieszanie przy jednym podeście. Wybuchła bomba dymna i klacz pegaza, którą właśnie ktoś miał nabyć, zniknęła. Kupiec zaczął się kłócić ze sprzedawcą, że to jego trik i żąda zwrotu pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Ok, ok. Nie wiedziałam, to moja pierwsza sesja. ___________ Nocturne nasunęła kaptur na głowę mocniej, co skutecznie uniemożliwiało zobaczenie jej twarzy, ale nie odbierało jej możliwości czujnego obserwowania otoczenia. Podeszła bliżej, na tyle na ile pozwalał jej gęstniejący tłum gapiów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Zakończyło się na tym, że sprzedawca wylądował nieprzytomny za podestem, a kupiec złapał za linkę pięknej klaczy jednorożca. Odchodząc złapał worek pieniędzy, który wcześniej został przez niego rzucony na ladę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "Może i ja sprawiłabym sobie kogoś do pomocy?" - Zastanowiła się. Ruszyła przed siebie omijając rozchodzące się kucyki. Weszła w ciemniejszą uliczkę i zaczęła rozglądać się za odpowiednim "towarem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Były tu wszystkie rodzaje kucyków, od ziemskich przez pegazy po jednorożce. Coś przykuło twój wzrok na końcu uliczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 *Mogę opisać kucyka?* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 (Teatralny szept) *Tego, którego Nocturne chce kupić* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Odwróciła się więc i ruszyła w tamtą stronę. Powoli zbliżała się do podestu z niewolnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 znowu. nie powiedziałam, że to podest przykłuł jej uwagę. Na podeście stały cztery kuce. Ostatni był zakryty materiałem, a na głowie miał worek anty-magiczny. Pierwszy był ziemskim ogierem o brązowej sierści i zielonej grzywie, drugi pegazicą o fioletowej sierści i różowej grzywie. Trzeci był jednorogim ogierem z żółtą sierścią i pomarańczową grzywą. - Tu, moi drodzy, mam prawdziwy fenomen! Narażałem życie, próbując go zdobyć! - krzyknął sprzedawca do tłumu, pokazując na zamaskowanego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Co w nim takiego że czyni go fenomenem?- Wykrzyknęła Nocturne z tłumu. Jednocześnie przybrała niewinną minę i czarujący uśmiech, czekając na odpowiedź sprzedawcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Sami spójrzcie! - sprzedawca zdarł "fenomenowi" worek z głowy. W słońcu błysnęła złota sierść. Z fioletowej grzywy wystawał róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Jednorożec jak każdy inny. - postanowiła męczyć sprzedawcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - To nie jednorożec! - zdarł z klaczy materiał. Na grzbiecie miała skrzydła, a jej kopyta były przywiązane łańcuchami do metalowej płyty ustawionej pod nią. W tłumie rozległy się okrzyki zachwytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ile warty jest ten twój fenomen? - spytała, wcześniej przybliżywszy się nieco do kupca. -Tylko nie krzycz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Narażałem życie, aby go zdobyć i nie uszkodzić. Niemało. - podał całkiem sporą sumę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Niemało, powiadasz? A może jednak byłbyś skłonny nieco obniżyć cenę? - Zaczęła manipulować jego umysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Czemu? Przecież ten alicorn jest bezcenny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Podałeś cenę, więc widocznie tak NIE JEST.- Dwa ostatnie słowa wysyczała przez zęby. Jej spojrzenie wkręcało się w oczy kupca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Jestem hojny prosząc o TYLKO tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts