Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 "Trafił się, cholerny inteligent. Za dużo tu ludzi żeby użyć inwazyjnych metod przekonywania... Masz szczęście, durniu. - Przeklęła w myślach. -Dobrze więc. Dokonajmy transakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Sprzedawca uśmiechnął się i powtórzył cenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Nie musisz pakować.- Powiedziała.-"I ciesz się, że tyle tu kucyków." - Dodała w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Kiedy otrzymał dosyć pokaźnych rozmiarów worek, odpiął alicorn od podstawy. Natychmiast związał jej skrzydła, aby nie poleciała i założył jej pętlę na szyję. Koniec sznurka podał tobie. Kilku gapiów westchnęło z rozczarowaniem. Wielu już wyjęło pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Odeszła z nową towarzyszką trochę dalej, tak, żeby stracić się sprzed wzroku gapiów. W ciemnej uliczce Nocturne zdjęła kaptur z głowy i spojrzała w oczy klaczy. -Posłuchaj mnie uważnie. Zaraz zdejmę Ci obrożę z szyi i uwolnię twoje skrzydła. Ty nie spróbujesz ucieczki. Nawet gdybym ja cię nie złapała, zrobi to jakiś łowca niewolników, którzy wysoko cenią sobie takie okazy. Jak masz na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Kiedyś byłam nazywana GoldCrystal. Teraz jestem już jedynie cząstką dawnej siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -A więc, Gold Crystal, mnie nazywaj Nocturne. Myślałam nad uwolnieniem cię z okowów, ale póki jesteśmy tutaj, sama chyba przyznasz że to kiepski pomysł. Jesteś wolna, ale mam nadzieję że mogę liczyć na twoją lojalność poza miastem. Teraz, chciałabym poznać twoją historię. Powiedz mi jeszcze, ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Jestem dorosła, historii nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -A to oznacza, że czas ją zacząć. Chodź, czas znaleźć miejsce na nocleg. Noce tutaj bywają zimne, ale o tym już się przekonałaś. Później powiem ci kilka rzeczy, które powinnaś o mnie wiedzieć.- Z powrotem nałożyła kaptur na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Szybko znalazłyście niewielki pensjonat na brzegach miasta. Nazywał się "Lightsaber". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Weszły do pokoju, a Nocturne kontynuowała rozmowę. - Widzisz, jestem tu, bo mam kilka celów do załatwienia. W trakcie dowiesz szczegółów. Najważniejszym dla mnie jest nie rzucanie się w oczy, dlatego mam nadzieję że zgodzisz się nosić płaszcz dla ukrycia skrzydeł. A teraz - odwróciła się i wyjęła coś ze swojego płaszcza - Czy wiesz, Gold Crystal co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Gold przyjrzała się przedmiotowi. - Miecz świetlny. Sięgnęła pod skrzydło i wyjęła podobny do twojego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nocturne nie wyglądała na zaskoczoną. -Dlaczego więc dałaś się złapać?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Nie dałam. Schowałam go, a potem ten kuc mi związał skrzydła. Kłamał o narażaniu życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Nie chciałaś go skrzywdzić? Dlatego?- Odwróciła się w stronę Gold Crystal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Jak? Od razu założył na mnie worek. - magią uniosła miecz wyżej i włączyła go. Z małego przedmiotu wystrzeliło czerwone ostrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nocturne uśmiechnęła się. -A zatem powinnaś pomścić wyrządzone ci krzywdy. - Z miecza Nocturne wystrzeliły dwa czerwone ostrza. - Tym, którzy zabierają wolność i honor dzieci ciemnej mocy, zakon jako strażnik powinien zabrać życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Gold przytaknęła ci i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nocturne usiadła na swoim, wcześniej odkładając miecz do płaszcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Razem zasnęłyście. Rano zbudził cię promyk słońca, który raził cię w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nocturne przewróciła się na drugi bok. Po uświadomieniu sobie, że sen na dobre już ją opuścił, zwlekła się i poszła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Było tam mydło i ręcznik, powieszony nad kranem. W kącie stał prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Po umyciu się i doprowadzeniu do stanu używalności, Nocturne wrociła do pokoju. Gold też już nie spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 ja mówię o tym, czy spała, czy nie. Crystal siedziała na swoim łóżku i machała wyłączonym mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Jesteś gotowa? Jaki masz plan działania?- Spytała Nocturne, po uprzednim przywitaniu się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts