Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie. Zająłeś 1 miejsce w jakimś konkursie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Całe życie (no chyba że sprawdzian...) Umiesz programować w jakimkolwiek języku? @edit moja odp jest do 2xUp bo mnie wyprzedzili... Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie. Masz plany na przyszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak. Masz pluszową Lune? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie Masz motocykl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Komarek sie liczy? Słuchasz teraz radia YaY? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Komarek sie liczy? Tak, ZZR/Romet to fajna maszyna (miałem 4 egzemplarze) Tak, słucham. Masz słuchawki nauszne? Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tak, własnej roboty Masz rozwalone słuchawki? (w szafie, na strychu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 tak (na szyi) grasz w LOL'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Grasz w WoTa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Lubisz colę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Tak Zdajesz maturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie Masz egzamin trzeciogimbazjalisty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie, 4 lata temu miałem Zdajesz w tym roku Prawo Jazdy na samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Chcałbym... chociaż na 16 sie da, ale nie bo głupio. Umiesz driftować? Ale tak naprawde prwdziwym autem (grze wszyscy potrafią) Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Nie, jeździć nawet jeszcze nie umiem xD Masz paszport? Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Laetitia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie, nie mam nawet legitymacji szkolnej Masz hel w puszce? (xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Co? Nie, nie posiadam takowej rzeczy xD Chcesz zjeść pizzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Przedchwilą zjadłem. Śledzisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Eee... Nie? xD A ty mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Może... Lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie znam cię, ale lubię każdego (wyłączając dwie osoby...), więc tak. Lubisz szkołę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Tak i nie, ale przeważa nie. Masz pomysł co bym mugł tu napisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Czy twoim kolejnym słowem będzie "nie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie Czy ci sie to nienudzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts