Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 haha... nie i nie zamierzam. Chyba że wróżyć mi będzie Trixie. Czytasz horoskopy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Gdzie tam! Słodzisz herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Nie. Kiedyś słodziłam, teraz wolę bez cukru. Słodzisz kawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Nie, wolę gorzką. Umiesz stać na głowie przez minutę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Nie... Chociaż jeśli komuś, by stanąć to tak. Tylko czy wytrzyma minutę. Umiesz chodzić na rekach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Uszedłby, ćwiczyłem kiedyś Spoiler Choć lata robię swoje i mogłoby mnie zaboleć w kręgosłupie... Wsadziłeś kiedyś petardę do jabłka i podpaliłeś, żeby sprawdzić jak fajnie eksploduje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Owszem... jak również zbudowałem z kamieni taki bunkier, a potem przywiązałem petardę do żołnierzyka i zamknąłem go tam. Fajnie go rozwaliło i ten dymek z każdego otworu... Straszyłeś kiedyś ludzi sztucznym pająkiem na nitce? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 JASNE Albo plastikowego robaczka wrzucałem koleżankom za kołnierz To były czasy! Oszukiwałeś w grze w "głuchy telefon" Spoiler Ja ZAWSZE celowo zmieniałem hasło i potem cisnąłem bekę z tego, co wyszło na końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Oczywiście, że tak... Bawiłeś się kiedyś tamagotchi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Nie, ale pamiętam jakie było BUM na to. Wielu kolegów wokół mnie uzależniło się od tego Przekonywałeś kiedyś kogoś, żeby nie robił czegoś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Parę razy... raz skutecznie. Zbierałeś kolorowe kartki z postaciami z bajek? Lata 90 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 TAAAK!!! Ach, te wspomnienia, ta nostalgia! Jednego dnia myślałem, że mam unikatowe okazy, a na drugi dzień okazywało się, że inni też takie mieli Uderzyłeś kiedyś pięścią w ścianę ze złości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Oj żeby to raz Tak. Wierzysz w duchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 (edytowany) Tak. Wierzysz w demony? Edytowano Październik 11, 2018 przez Shadow Black Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Nie... raczej ich nie ma to tylko wymysł naszego umysłu. Próba wybielania ludzi, którzy są z natury niezbyt dobrzy... lepiej powiedzieć to wpływ opętania i walczyć o kogoś duszę niż przyznać, że to zły człowiek. Wierzysz w Boga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 hmmm Zakładając, że takie zjawisko jak powstanie całego wszechświata nie mogło wziąć się znikąd, bez przyczyny i teoretycznie mogłaby za tym stać jakaś nie dająca się objąć przez ograniczoną percepcję naszych umysłów siła, to można by finalnie wykoncypować, żeby umownie nazwać tę przyczynę Bogiem. A więc tak Myślałeś kiedyś zorganizować jakiś nielegalny biznes, aby szybko się dorobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Nie. Czy kiedykolwiek wygrałeś coś, co było warte więcej niż 200zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Tak... Czy kiedyś wygrałeś w zdrapce większą sumę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Zależy co rozumiesz przez "większą sumę", bo jeśli 80 zł, to TAK! Czy miałeś kiedyś omamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Nie... i całe szczęście. Czy miałeś kiedyś uczucie Déjà vu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Tak Czy śniło Ci się kiedyś coś tak cholernie śmiesznego, że się obudziłeś ze śmiechem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Nie, ale śniło mi się coś takiego, że jak się obudziłem to stwierdziłem, że ja to mam dziwny mózg. Czy chciałbyś się przenieść do przeszłości i zmienić coś w swoim życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Tak, cofnąłbym się, żeby co nieco pozmieniać np. Spoiler Odkryć kucyki wcześniej niż w 2018 r!!! Czy upiłeś się kiedyś do nieprzytomności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Nie, ale było blisko... Czy jesteś w stanie przepić swoich znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 O MÓJ BOŻE, NIEEE! Ja mam słabą głowę, coraz rzadziej piję, bo nie mam czasu na kace, ale kilku moich znajomych pije dwa razy szybciej i dwa razy więcej Umiesz pływać kraulem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts