Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Tiaa... Trevor to Twoja ulubiona postać w GTA V. 4 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Protip: min. dlatego zapytałem Edytowano Październik 20, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie. Czy u Ciebie Komandor Shepard uratował ziemię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Sorki, nie grałem w ME 12 minut temu, Chip napisał: 14 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Protip: min. dlatego zapytałem Pisałem to do @Starlight Sparkle, który to pisał: 15 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Nie... nigdy nie zabijam nikogo, kto mnie nie atakuje w żadnej grze. Czy ostatnio zdenerwował Cię jeden z moderatorów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie... nie dajesz za wygraną z modami. Czy na forum jest ktoś, kto Cię denerwuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie, skądże! Spoiler Czy jest ktoś w pracy, kto Cię denerwuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Ooo tak.... Działania jawne czy zakulisowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Zakulisowe Jak ninja albo snajper Czy grasz w The Walking Dead: Final Season? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie... nie wiem, dlaczego ale nie trawię tego serialu i gier również. Czy oglądałeś wszystkie filmy Marvel Cinematic Universe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie. Pozwoliłeś aby Pan Lusterko zabrał duszę Olgierda von Everec'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Tak Spoiler Ale grałem też drugi raz i uratowałem Olgierda Marzyłeś za dzieciaka, aby być kulturystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 1 minutę temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Tak Odkryj ukrytą treść Ale grałem też drugi raz i uratowałem Olgierda ilekroć nie przechodziłem to i tak nigdy nie uratowałem Olgierda (za to kota i psa - zawsze) Nie. Masz zwyczaj zbierania liści z podwórka za pomocą kosiarki do trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie Stałeś kiedyś na głowie przez ok. 2 minuty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SteveAlizadeh Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Tak, bo jak ćwiczyłem jogę to się zdarzyło. Interesuje Cię Azja? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Tak, ociupinkę Lubisz obecną porę roku? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Niezbyt... a następnej nienawidzę. Podoba Ci się ta sztuczna atmosfera przyjaźni w święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Nie, ale jakoś to trzeba zdzierżyć, bo "tradycja" Chce Ci się w ogóle bawić w to forumowe "polowanie na wiedźmy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Chciałbym, ale nie mogę Czy byłeś na wyborach? (zakładając, że jesteś uprawniony do głosowania) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Tak! Puściłem puste karty, bo ŻYWNIE NIE MIAŁEM NA KOGO ZAGŁOSOWAĆ Sikałeś kiedyś w miejscu publicznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Ta, robiłem to Pijany byłem, nieświadomy własnych czynów... Lubisz się od razu rozbierać po przyjściu do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Tak! Czuję się swobodnie, gdy hasam w samych gaciach! Brakuje Ci gry "Administratorzy vs Użytkownicy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie Lubisz deszcz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 tak lubisz pizze z mikrofalówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Brak mikrofali w domu, więc nie Lubisz żelki-malinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Kto nie lubi? Kręciłeś się kiedyś wokół własnej osi, żeby na chwilę złapać "fazę"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie. Kręciłeś się kiedyś z kolegami na karuzeli coraz szybciej i szybciej by sprawdzić kto najdłużej się utrzyma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts