Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Tak. Chciałbyś mieć telewizor 4k? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Po co... i tak nie oglądam telewizji Chciałbyś mieć jacht? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 NIE Czy chciałbyś mieć telewizor 4K DO GIER? ABY GRAĆ NA NIM!!! ROZUMIESZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nie... wystarczy mi monitor, jaki mam. Czy chciałbyś mieć Iphona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Średniaka za wysoką cenę?! NIE Masz pluszową Starlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nie, ale chcę... Masz jakiegoś pluszaka MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 ... Spoiler Spoiler TAAAK ! ! ! Masz figurkę jakiegoś kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Spoiler Dobra nie było pytania... idę się zamknąć do pokoju Glimglam od prania mózgu. Niestety... jestem wybredny, jeśli o to chodzi i jeśli nie wygląda w 100 procentach jak z serialu, to nie kupuje. Posiadasz jakieś gry figurkowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nie :C Nie masz już dość polowania na wiedźmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 (edytowany) Nie... lubię się bawić, choć palenie kucyków to nie jest zabawą dla mnie. Dlatego też większość opisów spalania sobie odpuszczam. Czy chciałbyś by event skończył się Happy Endem? Ale takim w stylu MLP Edytowano Październik 25, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Tak, ale nie skończy się, bo Fluterka i Twi są już spalone... Kto to wymyślił?! Czy uważasz, że emotki z tego forum powinny być wbite na stałe do emotek facebookowych i na innych portalach społecznościowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak Czy uważasz, że powinni zreformować Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie. Jakiś czarny charakter dla kontrastu powinien być Czy nie uważasz, że pluszaki MLP mogłyby być odrobinę tańsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... jednak za dobrego pluszaka albo figurkę jestem w stanie zapłacić troszkę... tak wiem to mania. Czy uważasz, że Chrysalis powinna odzyskać tron podmieńców? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Pewnie, że tak! Jak już niejednokrotnie ustalano Thorax nie ma osobowości władcy! Zdarzyło Ci się zarumienić "jak burak"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Raz czy dwa razy... Zdarzyło Ci się palnąć jakąś mega gafę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak Spieszyłeś się gdzieś kiedyś aż tak, że buta zgubiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie Nie jestem kopciuszkiem Czy przywiązujesz się do pamiątek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak Będziesz kupował jakieś nowe gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Jeśli jakaś wpadnie mi w oko to dlaczego nie. Na razie czekam na kompletne wydanie Pilars of Eternity 2 Lubisz sok pomarańczowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak. Naturalny oczywiście Kusi Cię, by przejść sobie Krew i wino jeszcze raz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie... póki co to mnie prześladuje Mass Effect. Czy lubisz gry retro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Yeah! Lubisz się golić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... Ale nie lubię być ogolonym... Śpisz teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie, nie śpię, ale powinienem, bo mam na rano do pracy! Miałeś kiedyś takie poczucie, że zwariujesz? Spoiler @Kamikun Fajnie, że się włączyłeś do gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts