Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Raczej motocykl... więc nie. Nie lubię samochodów. Chciałbyś mieć prywatną wyspę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 (edytowany) Nie, po co mi? Chciałbyś się teraz ubzdryngolić? Edytowano Listopad 24, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 Nie... Nie lubię tego stanu. Lubisz podjadać nocami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 Nie lubię ale czasem muszę bo mój rytm dobowy jest kompletnie rozjebany. Dziękuję, praco na nocki. Kojarzysz Żwirka? Tego co kręcił z Muchomorkiem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Tak. Bywa, że czasem zatajasz przed kimś prawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Zależy co to było, ale zwykle... Nie Kłamiesz czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Nie, słabo kłamię Chciałbyś przeżyć jakąś przygodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Tak. Cokolwiek co wyrwałoby mnie z tego przeklętego błędnego koła klęsk i niepowodzeń jakim jest moje życie xd Czy musiałeś kiedyś ukryć coś dla czyjegoś dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Tak Czy wiesz co się wydarzyło w 1364? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Nie mam najlżejszego pojęcia a nie będę z google ściągał. Najbliższe co mi się kojarzy to Czarna Śmierć z około 1348. Czy lubisz mieć w pokoju rośliny doniczkowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 (edytowany) 15 minut temu, Po prostu Tomek napisał: Nie mam najlżejszego pojęcia a nie będę z google ściągał. W tym roku urodziła się moja katechetka została założona Akademia Krakowska. Jak można takich rzeczy nie wiedzieć? Nie mam w domu żadnej rośliny. Kiedyś miałem kaktusa, ale mi zwiędł więc nie lubię Zdarza ci się zapomnieć zgasić światło przed wyjściem? Edytowano Listopad 27, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Można jak widać mieć w życiu inne priorytety. Zdarza mi się przed wyjściem z pokoju, ale nigdy przed wyjściem z domu. Czy często myjesz ręce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Tak. Lubisz spacery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Uwielbiam! Spoiler SPACERY! Lubisz wchodzić na forum nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Jeszcze pytasz Piszesz do ludzi PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 A wyobraź sobie, że piszę! Podjadasz sobie teraz małe co nieco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 E.. Nie Rysujesz kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Trochę rysowałem, ale jakoś tak odpuściłem... Martwisz się czasem o coś co będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... jeśli będzie i dam temu radę to po co mam się martwić? A jeśli nie dam, to nie ma sensu się martwić i tak to nic nie zmieni. Zażywasz jakieś leki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie! Coś sugerujesz?! Sporo masz leków w apteczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Kilka... głównie przeciwbólowe. Lubisz czasem lekko chorować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 NIE. Dbam o zdrowie i jest dla mnie szczególnie cenne. Poza tym mój tryb życia mnie hartuje! Korzystasz z trybu "drzemki", gdy Cię rano budzi budzik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... budzę się zwykle na pół godziny przed nim. Lubisz święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak, ale miej niż kiedyś Masz jakieś figurki w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak ale sprzedaje je Lubisz zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts