Ryś Raindrops Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie. Masz swojego OC'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie. Słuchasz radia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Czasem. Mieszkasz na wsi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Tak Grałeś w Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 tak Powiedz czy to nie jest straszne? :crazy::crazy::crazy::crazy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Tak! (widziałem to wcześniej, przez tydzień nie jadłem mięsa) Czy oddałbyś/oddałabyś portfel, w którym było by 3 tys. zł, gdybyś znał/a właściciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 nie!! ale pewnie zżarły by mnie wyrzuty sumienia więc tak ale gdybym nie znał właściciela to bym nie oddał czy byłeś kiedykolwiek we Francji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Tak. W samochodzie, jak wracałem z ojcem z Anglii. Zjadłbyś coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Tak :/ Lubisz Nutelle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Mam alergię na orzechy hue hue Jasne, że lubie! Lubisz kakałko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Oczywiście ;3 Twój ulubiony kolor to niebieski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 dokładniej cyjankowy ale niebieski też lubię więc tak :3 czy twoim ulubionym kucem jest pinkie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Raczej Luna.. Więc nie. Czy umiesz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie... Umiesz rysować.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie. Jesteś pegasis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 EuYep. I dobrze mi z tym. Jesteś bronym.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 tak jesteś fanem sagi gier Tomb Rider ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Byłam. Lubisz Higurashi.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 nie wiem co to jest lubisz gry komputerowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Tak Grasz w Simsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie. Znasz kogoś paskudnego z charakteru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Tak Masz komiksy KD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Jeśli chodzi ci o to samo co mnie, to tak. Trzymasz się jakoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 NOM Masz kury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie. Byłeś może kiedyś pasterzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts