Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie. Masz w domu takie pudełeczko pełne kabli micro usb, USB i HDMI, których nie było okazji użyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Całe szczęście nie! Ale miałem podejrzenie przy zatruciu pokarmowym i swoje w szpitalu przeleżałem Chciałeś kiedyś zrobić coś dla siebie, ale w sumie Ci przeszło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 nie Będziesz tęsknić za Heroes of the storm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Lubisz grać w pokera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak, bardzo! Czy czekasz cierpliwie aż skończy się okres zimowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak, czekam na ciepełko na dworze Nosisz zimą grube czapki które czochrają i niszczą włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) owszem noszę, ale nie czochrają mi włosów Masz brodę? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Masz ponysone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie, nie posiadam takowej Spoiler Aczkolwiek nie omieszkam posiąść Konsumujesz teraz coś smacznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Grasz w coś teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Nie. Masz na uwadze, że Twoje przyszłe cele mogą nie pójść po Twojej myśli? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Mam, staram się brać pod uwagę możliwie wszystkie ewentualności masz kartę dźwiękową na PCI-E? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 tak używałeś może karty dźwiękowej jako oscyloskopu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Prąd kopnął mnie wiele razy - przy światełkach choinkowych jakoś jednak nie śmiał. Spoiler Zbudowałem kiedyś urządzenie wytwarzające napięcie ok 50kV - max do ok 200kV (topiło i paliło plastiki, końcówkę gwoździa można było rozżarzyć) które dzięki zjawisku naskórkowości było zupełnie bezpieczne i tak, np: z palca owiniętego folią alu lub miedzianą można było iskrzyć niczym Palpatine - tyle że na odległość kilku centymetrów) wysadziłeś kiedyś korki budzikiem? 15 minut temu, Zaleewa napisał: Odkryj ukrytą treść A pochwaliłbyś się, cóż to za karta dźwiękowa/DAC? jest to Lexicon Alpha: Spoiler https://muzyczny.pl/142383_Lexicon-Alpha-Studio-zewnetrzna-karta-dzwiekowa.html ale mam też: - ta z kolei jest na fireWire Spoiler Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie ale wysadziłam je nadeptując na przedłużacz Oglądałeś jakiś film więcej niż 10 razy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak jest! Istnieje kilka takich filmów, np. Matrix Grałeś kiedyś równolegle w trzy różne gry komputerowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak, i nie polecam. Można pomieszać wątki Bawiłeś się kiedykolwiek lalkami? (to głównie do facetów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Będę się starał być w fandomie dłużej niż trwa emisja serialu. Podobają Ci się PRAWDZIWE kucyki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Staram się jak mogę, chociaż parę razy w roku wożę karmę i koce do schronisk (niestety na wolontariat nie mam teraz czasu). Czy będąc za granicą zjadłbyś obrzydliwą potrawę, która tam jest rarytasem, żeby nie robić tubylcom przykrości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie, nie mam w zwyczaju robić czegoś tylko po to, żeby "nie sprawić przykrości". Spoiler ale zjadłbym ją z ciekawości Chciałbyś zdobyć jakąś wielką górę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak. Spoiler Górę złota! Czy uważasz, że masz w sobie coś z dziecka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak. Spoiler a kto nie ma? Umiesz grać na jakimś instrumencie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie. Lubisz Kawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Na fujarce Potrafisz wytrzymać minutę bez oddychania? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Przed chwilą, Grzegorz_Nikodem napisał: Na fujarce Tak Lubisz letni deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts