Spoiler Cat Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Uwagi i dyskusja o najnowszych wpisach do pamiętnika Pinkie Pie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ja mam uwagę odnośnie najnowszych wpisów! Strasznie, wręcz nieprzyzwoicie ich mało!!! >,< Chyba najwyższa pora, aby to zmienić, nie? ^^ W Samotni dzienniki na nowo rozkwitają... nie wypada, aby i w głównym dziale nie działo się to samo, czyż nie? Ale nie wiem w sumie... jak to w końcu jest? Chcecie powrotu pamiętnika najweselszego kucyka w Equestrii? A może dobrze jest jak jest teraz...? x) Od razu napiszę, iż tempo: jeden wpis na tydzień jest dla mnie zabójcze, ale chyba nic się nie stanie jak posty w pamiętnikach będą pojawiać się rzadziej? Wybaczycie mi? Wiem, słaby ze mnie avatar, powinienem się za to zabrać dobry miesiąc temu .__. A 301. post dedykuję królowi Leonidasowi i jego dzielnym 300 Spartanom! x) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Uff... z tego, co widzę, pamiętniki nie cieszą się zbyt dużą popularnością, hmm... może to i dobrze? Zobaczymy... w każdym razie 100% jest za tym, aby jednak wróciły... więc wrócą... w jakiejś tam formie Jakieś, gdyż raczej zwykłem nie pisać w pierwszej osobie, tylko w trzeciej, ale z drugiej strony to pamiętnik to... jakoś się to połączy ^^ Przeczytałem też przed chwilą forumowy regulamin pamiętników i... to znaczy czytałem go też wcześniej, ale dopiero teraz zrozumiałem... chyba xP więc będzie to wyglądać tak:Wpisy do pamiętnika będą pojawiać się w tym temacie. Będą to raczej krótkie posty, ale kto wie, może będą wyjątki od tej reguły, niemniej nie przygotowujcie się raczej na ściany tekstu do czytania co tydzień ;PW niektórych momentach, a może ich być całkiem sporo, będziecie mieli wpływ na wygląd przygód zawartych w dzienniku. Zostaniecie o tym powiadomieni w tym temacie, i tam też będziecie mogli przedstawić swoją wizję rozwoju niektórych wątków, o których wspomnę.Wszelkie techniczne uwagi i takie tam kierujcie tutaj, do tego tematu, tak, do tego, gdzie się znajdujecie teraz Pierwszy wpis winien pojawić się już niedługo... ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 To również się wypowiem. Pod działek świecie pustkami. Za pozwoleniem, chciałabym wkrótce dobrać się do naszego pamiętnika P.P ,uważam że to ciekawy pomysł. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mishka Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 O co właściwie chodzi z tymi pamiętnikami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 5 godzin temu mishka napisał: O co właściwie chodzi z tymi pamiętnikami? One już umarły i raczej nie wrócą już. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts