Night Shadow Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Poszukuję osób,które chętne byłyby użyczyć swojego OCka bądź Ocki. Potrzebuje inspiracji do zrobienia figurek,które mam zamiar wysłać na FGE. Jeśli jesteś zdecydowany w poście umieść zdjęcie OCa i krótki opis bądź długi jak kto woli.Np. Ma na imię Marcia.Lubi szarlotkę.Jest uprzejma. Jeśli OC ma jakiegoś przyjaciela lub partnera również możecie go wysłać i oczywiście podpisać,że to jego przyjaciel,mama czy coś. Oczywiście osoby,które udostępnią swoje OC dostaną specjalne podziękowania pod obrazkami. Mam nadzieje na chętnych do współpracy Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wkleję tylko link - co prawda historia Shylitude się zmieniła, ale sama postać, jej wygląd są bez zmian. Rób z nim co chcesz. Do twojej dyspozycji oddaję również Crashie Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Green Timid. Jest nieśmiała, ale uprzejma. Marina. Lubi pomagać innym. Proszę bardzo. Nie musisz dziękować. Link do komentarza
Minor Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Czołem Towarzyszko Zaszczytem dla mnie będzie użyczenie ci OC'ka "Ku chwale sztuki!" Jego imię to Minor Sax. Galeria : generator En Face (mojego autorstwa) Opisik: Minor ma artystyczną duszę, często buja w obłokach. Lekkoduch i niepoprawny optymista. Czasami robi wrażenie dziecinnego. (I ma rodziców ) Dodatkowe info i powiązania: W moim (na razie we wczesnej fazie produkcji) fiku nosi ze sobą czarną skórzaną teczkę, aktówkę. - coś w tym stylu. Przyjaźni się z Noteworthy'm - to ten niebieski ogier, of course Um... To chyba wszystko co może ci się przydać... Czasami nadmiernie się rozpisujący alias Minor Sax Link do komentarza
Recommended Posts