Ever3Tree Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Czyli wątek, w którym można polecić dobre naszym zdaniem tytuły, zapytać inne osoby o zdanie na temat konkretnej książki czy autora. Lub po prostu pochwalić się pozycjami, które przeczytaliśmy Zaś jeśli posiada ktoś konto na lubimyczytac.pl może je tu podać. Moje: EverTree Link do komentarza
Bezik Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 O, widzę taki mal dla ludziów co czytają Pierwszy raz to widzę, ale zaraz sobie założę tam konto, jak wszystko pouzupełniam (a czasu mam... Nie ma to jak patchujący się wiedźmin :/ ), to zedytuję tego posta. Bezik. Jestem pewien że pominąłem trochę tytułów których teraz po prostu nie pamiętam, w miarę jak mi z powrotem do głowy wpadną, to je tam dodam do biblioteczki. Czytam głównie fantastykę, co zresztą widać na moim profilu.. :] Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Też mam konto na lubimyczytac.pl, portal ten jest bardzo fajny i wiele fajnych tytułów, dzięki niemu poznałam. Moja biblioteczka. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Cóż a to moja biblioteka jak widać jestem strasznym molem książkowym ale lubię nim być a jeśli ktoś ma z tym problem to trudno nie zmienię tego że jestem według słownika Jajogłowy Zandi Link do komentarza
bobule Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 a ja korzystam z biblionetki w sumie oceny mało adekwatne, raczej traktuję to jako bazę przeczytanych książek i tyle. poza tym, przypominam, że jeśli któryś z naszych forumowych moli książkowych będzie miał potrzebę napisać recenzji książki do Brohoofa, to wie do kogo się zgłosić Link do komentarza
Prickly Rose Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 A oto mój zbiór przeczytanych książek - http://lubimyczytac.pl/profil/273118/pricklyrose Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts