Melody Warbleness Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Oki doki loki, Fryto! Zabiorę się za to w sobotę! Dziś jestem zawalona innymi sprawami. Nie wiem, czy jestem zdolna do stworzenia Pinkameny. Już nie raz próbowałam, co się kończyło porażką. Ale oczywiście, postaram się, może tym razem mi wyjdzie. Tak w ogóle, to dzięki, BlackHawk. Szczerze, to nawet się nie spieszyłam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Narysuj mi proszę mojego OC ^^ Ty już wiesz, którego. Ciekawa jestem, jak ci wyjdzie,. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Chodzi ci o Gentlecolt'a? Poza tym, to nie wiem, czy zdążę dzisiaj w ogóle coś narysować, bo jestem jeszcze bardziej zajęta niż wczoraj. Ale nie martwcie się, Bellamino i Fryto, postaram się znaleźć na to czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Fajne rysunki, Pinkie - detektyw wymiata. A ten rysunek pokolorowany jest fajny iż tego że nie ma tła. Chciałabym zobaczyć w twoim wykonaniu Raindrops, pokolorowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Raindrops? Oczywiście, Raindrops! Zabiorę się za to jutro. W tej chwili mam dla was rysunki, zgodnie z zamówieniami: Pierwsza, dla Fryty, Pinkamina: Po raz pierwszy narysowałam porządną Pinkamenę z pamięci. Mam nadzieję, że spełniłam Twoje oczekiwania, Fryto. A o to drugi, OC Bells: Nie rysowałam nigdy ogiera, więc nie znam się na jego proporcjach. Ale przynajmniej jest podobny do Twojego OC, prawda, Bells? A tutaj rysowałam sobie, ot tak, żeby zabić czas: Ta Rarcia zwie się Sadistic Rarity. To jest tylko przerysowane, ale myślę, że jest do zniesienia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ładniutka! Tylko mi coś z tymi tylnymi kopytami nie gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Wiem, wiem...pierwszy raz rysuję kucyka w takiej pozie....ale mam nadzieję, że się przyjęła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Ufff....Mam parę rysunków, które pragnęłabym wam przedstawić: To jest taki prezencik dla WilczejNati ^^ Mam nadzieję, że jej się podoba :3 A to...zgodnie z prośbą Bells. Chciała moją OC, więc ma . Mam jeszcze parę innych, ale muszą poczekać, bo to również prośby ^^. Właściwie tylko jedna jest zamówieniem dla Sym ^^. Ale nie dorwałam jej na skajpaju . Ale w końcu to zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts