Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 To się robiło dziwne, lecz fascynujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Flttershy nasypała trochę granulek do kolejnej miski. Kilkanaście białych myszek wyszło z nory i zaczęło jeść. - Wy-wybaczcie mi... Ostatnio dużo się dzieje... Coś w lesie Everfree... Wystraszyło zwierzątka i nie miały gdzie mieszkać... Więc... - Rozumiem, Fluttershy. - AJ popatrzyła na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - To może... nie będziemy ci przeszkadzać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Umm... Możecie zostać... Oczywiście, jeśli chcecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Masz dużo spraw na głowie. Nie chcę ci zbytnio zawracać głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Hmm... Snow, co powiesz na to, żebyśmy poszli do lasu sprawdzić, co to jest? - zapytała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Możemy. Zawsze to jakiś powód aby rozruszać kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Fluttershy nie martw się. Pomożemy twoim zwierzątkom. - do pomieszcze nia wpadła mała mantikora i zaczęła rozwalać krzesła. FS popatrzyła na nią, a stworzenie poustawiało krzesła i kuląc się, wyszło z domu. AJ pomachała pegazicy i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - To było jeszcze bardziej chore niż to co widziałem w ciągu ostatnich kilku dni - pomyślałem kierując się w stronę drzwi. - Miło było cię poznać panno Fluttershy - powiedziałem z uśmiechem zatrzymując się przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 PEGAZICA się zarumieniła i zajęła sporych rozmiarów pająkiem, który wszedł do pomieszczenia z krwawiącą nogą. Applejack zamknęła drzwi. - To co, gotowy do drogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Oczywiście - odpowiedziałem uśmiechając się. W pamięci również utkwił mi rumieniec Fluttershy, który z dziwnego powodu nie chciał znikną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - To kto pierwszy! - krzyknęła i ruszyła piegiem w stronę głównego wejścia do lasu Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Westchnąłem po czym kłusem udałem się za nią. Nie miałem ochoty biegać, tylko pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po chwili byliście przed lasem. AJ powoli weszła do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Również postanowiłem wejść do niego. Czułem lekki lęk, lecz wiedziałem, że nie można tego tak zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Dookoła was rozciągały się upiornie wyglądające drzewa. Jednak nic już się nie poruszało w krzakach, jak zwykle jest w lesie Everfree. Applejack przystanęła. - Słyszałeś to? - zapytała. Rzeczywiście, twoje uszy wychwyciły dźwięk muzyki. Nie był głośny, ale słyszalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Bez odpowiedzi ruszyłem za dźwiękiem. Nie miałem i tak za dużego wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po kilku minutach dotarliście do ruin. Im bardziej się do nich zbliżaliście, tym muzyka była głośniejsza. Przez okno jednej z wieży wydobywało się niebieskie światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Zaczekaj tu. Ja to sprawdzę - powiedziałem lekko bezuczuciowym głosem udając się w stronę niebieskiego światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie ma mowy, idziemy razem. - Applejack ruszyła w stronę wejścia. Muzyka niosła się nad lasem, była piękna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Słonko... - powiedziałem zatrzymując ją. - Nie obraź się, ale nie ma mowy. Musisz tu zostać i puścić mnie samego. Jeśli coś ci się tam stanie to ja sobię tego NIE wybacze. Zaufaj mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Tak, stoję jak skała. - popchnęła bramę kopytkiem i weszła do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ponownie ją zatrzymałem. - Proszę cie... Daj mi iść tam samemu. Nie chcę aby tobie się coś stało - powiedziałem przytulając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Spokojnie, już nie takie rzeczy przeżyłam bez szwanku. - dała ci buziaka i poszła dalej. Schody przed wami były długie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Przepraszam cię, ale nie puszcze cię tam - chwyciłem ją po czym wypchnąłem poza bramę i zatrzasnąłem ja. - Wybacz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts