L'estaca Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Będę tu wstawiać moja rysunki. Czekam na wasze opinie i sugestie, pochwały i krytykę. Na początek pójdą pierwsze rysunki z nowopoznanym oczkiem :3 Będę dodawać coś regularnie Oczko:3 Dziewczyna w kucyku ------------ Kolejne dzieła. Te są trochę gorsze od poprzednich Mrrruczuś Mrrruczuś II A tu coś ładniejszego NA TABLECIE GRAFICZNYM: Bloody ufoczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Śliczne moim zdaniem <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Śliczne moim zdaniem <3 dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 fajne prace sa naprawdę śliczne kiedy następne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Fajne prace, nie są wcale okropne. Potencjał masz, i to wielki. Trochę ćwiczeń i będzie świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ładne prace. Nie powinnaś się tak krytykować naprawdę nie masz czego się wstydzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Następne prace? Już się robi! Proszę macie mruczusie Po prostu mam koleżankę, która mnie dosyć ostro krytykuje bo sam perfekcyjnie rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Nie ma racji. Masz zacne rysunki, lepsze od moich . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Jeśli chodzi o oczy to świetnie cieniujesz. Natomiast przy drugim rysunku Wydają się być zbytnio za duże. (No chyba że taki styl) Jakbyś jeszcze wycieniowała te włosy, lub ten rysunek pokolorowała nabrałby szczyptę magi. Po za tym świetny styl i nie należy się wstydzisz. Chętnie zobaczę kolejne twoje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Świetne mróczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Jeśli chodzi o oczy to świetnie cieniujesz. Natomiast przy drugim rysunku Wydają się być zbytnio za duże. (No chyba że taki styl) Jakbyś jeszcze wycieniowała te włosy' date=' lub ten rysunek pokolorowała nabrałby szczyptę magi. Po za tym świetny styl i nie należy się wstydzisz. Chętnie zobaczę kolejne twoje prace. [/quote'] Masz mruczusie xD Dobra daje blood'a i koniec na dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 daje ufoka i zaraz go wstawię i panią Mr też Okropnie- krzywe oczy, włosy, ramiona, uszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Bardzo ładne a tam ładne piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Świetne! Wcale nie okropnie! :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Dobrze, niech będzie po twojemu. Okropnie, nie da się patrzeć. Już spieszę z wyjaśnieniami. Jest to żart, a rysunki mi się całkiem podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Następnym razem dam zdj. Konia na A3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Czemu masz taką niską samoocenę? Rysunki przepiękne, nie przepiękne...Emm... nie znam lepszego słowa więc dam ZARĄBISTE! Ja mogę moje rysunki nazwać 'Galeria okropnych dzieł'. Błagam Cię o : Wyższą samoocenę i dalsze rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts