Green Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Cóż, zajęłam się robieniem tapet. Nie wiem, czy mi idzie dobrze, ale raczej nie najgorzej. Klik Klik Klik Jedno pytanko. Dodawać tapety do deviantART? No i jeszcze jedno: robię tapety na zamówienie. Link do mojego dA: Klik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Możesz dodawać na dA. Skoro robisz zamówienia, to ja poproszę o ciemną tapetkę z Lyrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 fajne tapetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Możesz dodawać na dA. Skoro robisz zamówienia' date=' to ja poproszę o ciemną tapetkę z Lyrą.[/quote'] Dobrze. Tylko prześlę tamte tapety na dA. ^^ Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Super tapetki^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Super tapetki^^ Dziękuję. ^^ Swahili: Klik - może być taka tapeta, czy coś zmienić(przepraszam, że nie ciemna)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Fajne tapetki :3 Jak ci się nudzi to możesz zrobić tapetkę z fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Fajne tapetki :3 Jak ci się nudzi to możesz zrobić tapetkę z fluttershy Dobrze. ^^ Aha, dodałam w pierwszym poście link do mojego dA. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Tapeta z Derpy jest urocza, tak jak zresztą wszystkie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Tapeta z Derpy jest urocza' date=' tak jak zresztą wszystkie. ^^[/quote'] Dziękuję. Raindrops - Klik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 masz coś z Luncią ? z DT też by mi się podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Dziękuje Ci - jest prześliczna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 masz coś z Luncią ? z DT też by mi się podobało Zrobię z Luną, potem z DT. ^^ Dziękuje Ci - jest prześliczna :3 Proszę bardzo. Aha, oto tapeta z PP: Klik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Nesiachnid - Klik i klik. Mogą być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Dzięki za tapetę, może jak przyzwyczaję się do jaśniejszych tapet to ustawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 dzięki są super, ale raczej myślałam o nich na jednej tapetce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Heh, jeszcze niedawno dostałem zamówienie od ciebie, a teraz nawet przebiłaś mój poziom i robiłaś tapety tym osobą którzy zamawiali wcześniej u mnie. Pozostało pogratulować, bo chyba masz do tego talent. Osobiście przy okazji jak stałaś się już lepsza odemnie to może hmm... zrobisz mi jakąś fajną z Octavią? Jeśli masz ochotę i czas oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Cóż, tak w razie czego piszę - wektory nie są moje. Ja robię tło, paski, napis i umiejscawiam wektory. Heh, jeszcze niedawno dostałem zamówienie od ciebie, a teraz nawet przebiłaś mój poziom i robiłaś tapety tym osobą którzy zamawiali wcześniej u mnie. Pozostało pogratulować, bo chyba masz do tego talent. Osobiście przy okazji jak stałaś się już lepsza odemnie to może hmm... zrobisz mi jakąś fajną z Octavią? Jeśli masz ochotę i czas oczywiście. Dziękuję. ^^ A co do tapety - zrobię. Jutro. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts