Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Witaj generale! Jak się żyło z Twilight? Czy kłóciliście się? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 1.Jak byś zareagował, gdyby Twilight zakochała się i związała ze stworzeniem innym, niż kucyk?2.Czy spodziewasz się, że Podmieńcy mogą powrócić?3.Czy przebaczyłeś Discordowi jego zdradę w wydarzeniach z Tirekiem?4.Jak podobasz się sobie z głosem Michała Podsiadło? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight <3 Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Znasz księżniczkę Molestię prawda? czy... dopadła cię kiedyś ? Mówiłeś o tym Kredensowi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Czy nie czujesz się zdominowany przez Cadance? Ona księżniczka, ma władzę, a ty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) *puk puk* Witam *do pokoju wpada radosny podmieniec bez żadnego kamuflażu... Chyba nie zjadł straży po drodze...* Kilka pytań 1. Ile miłości jest w kryształowym królestwie? 2. Kryształowe kucyki, przez lata przez niegodziwego króla torturowane przychylnie patrzą na ogiera na tronie? 3. Te same kucyki chwyciły by po broń, czy są aż tak zastraszone, że boją się walczyć? 4. Teraz masz wolny wybór (a ja jestem wolnym changelingiem i nikomu nie wygadam) został byś z Cadence, czy pociągnąłbyś znajomość z Chrysalis? 5 nadal się na nią gniewasz za... Cokolwiek? 6 ja wiem, że hipnoza itd. Ale gdyby nagle przylepiłby się do ciebie jakiś podmieniec i wołał "tata" co byś zrobił? 7 przed drzwiami jest 2 strażników... Zawołasz ich i zagramy w oszusta? *tasuje karty* 7,5 żeby nie było, że oszukuję możesz potasować. Chcesz? Edytowano Luty 29, 2016 przez Arceus Tak a nie inaczej, bo chcę sprawdzić jego reakcję na changelinga ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Jak ty radzisz sobie ze swoim dzieckiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 Cześć Czajnik! Co na to powiesz? Spoiler http://ponymemes.org/img/2474/kredensja/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 1. Jak się czujesz z faktem, że być może zestarzejesz się i umrzesz kiedy twoja żona nadal będzie piękna i młoda? 2. Co u ciebie? 3. Jak sobie radzisz z obowiązkami ojca i księcia naraz? 4. Dobrze ci idzie magia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts