MZawaa Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Jest to mój pierwszy fanfik więc proszę o krytykę Jest to opowieść o szarym dwunastoletnim chłopaku, który kocha serial My Little Pony: Friendship Is Magic pewnego dnia pojawia się w Equestrii i... dalej musicie czytać wszystkie rozdziały. Rozdział 1: https://docs.google.com/document/d/1zDtBkJN8Do1W_QW9LqbEwAsu4W7OmgQypTIe-UhWaeA/edit Rozdział 2: https://docs.google.com/document/d/1JPHk6LTEJgwhIfZ1gIHfP9poS6lI-pkqrXJXwQbaawM/edit?usp=sharing Zapraszam do czytania! Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Fajnie się czyta, czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skeeper Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Ciekawy fic. Mam tylko dwie uwagi. Zmniejsz czcionkę i Ponyville, nie ,,Ponyvill" Powodzenia w dalszym pisaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MZawaa Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 dzięki za miłe słowa! Zastosuje się do wszystkich rad. Jeszcze raz na serio dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Ja z kolei zasugeruję znalezienie korektora. Błędów masa. Ale sam pomysł ciekawy nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Pomysł ciekawy, fajnie się czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Fajnie się czyta, ale radzę ci zmniejszyć czcionkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skeeper Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Będzie ciąg dalszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zajrzałem tu niejako z ciekawości, jako że nowe opowiadanie i do tego w jednym z mych ulubionych gatunków, tak więc choćby spróbować warto. Niestety zostałem dość niemile zaskoczony. Zacznijmy od tego co najważniejsze, czyli samej treści. Fabuła poprowadzona jest zdecydowanie zbyt szybko, brak tu logicznego wyjaśnienia następujących po sobie zdarzeń, zaś praktycznie brak tu ubarwienia tekstu, w postaci chociażby bardziej rozbudowanych opisów. Także od strony technicznej nie jest lepiej, masa tu błędów, tekst nie jest wyśrodkowany, dialogi są kiepsko skonstruowane. Niestety całość nie prezentuje się dobrze, wypadałoby przeprowadzić tu gruntowną korektę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MZawaa Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Uwaga! Poprawiłem rozdział pierwszy (troche dawno )! Niedługo Będzie rozdział drugi! Obiecuję już nie zaniedbać tego FanFica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Skoro Dolar mowi ze to byc ciekawe ja to przeczytac. Wiec tag... Chaotycznie napisane (jakbys pisal na czas) czyli szybkie. Za malo opisow miejsc/pory dnia, czas w jakim sie dzieje dana akcja dosc krótkie. Ok przeniósł sie tam... Ale ja nie wiem czy jest nic czy dzien. Pomysl niezly ale niestety Chyba nie wiesz jak sie dobrze do tego zabrac. Musisz czyms spowolnic ta akcje, opisami miejsc ktore zainteresuja nas i dojdziesz do konca ff przed 5 rozdzialem (nawet jesli beda tak krotkie). Co do bledow... To nie ja od tego jestem Jesli bedziesz potrzebowac pomocy napisz z checia pomoge Przepraszam ze bez polskich znakow na kom. Siedze i nie chce mi sie pisac tego postu cale noc Pozdrawiam. Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MZawaa Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 @UPDATE W końcu rozdział 2!: https://docs.google.com/document/d/1JPHk6LTEJgwhIfZ1gIHfP9poS6lI-pkqrXJXwQbaawM/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Zbyt chaotyczne, akcja rozwija się zbyt szybko, pomysł dość mało oryginalny... 1/5, to moja ocena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ushold Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Zanim zacznę czytać to zapytam: Czy ten chłopak zamienia/ma zamienić się w kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Zanim zacznę czytać to zapytam: Czy ten chłopak zamienia/ma zamienić się w kucyka? Tak, zmienia się ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) -Z Manchatanu i moi rodzice…nie żyją-zaczął kłamać. -Przykro mi, zabiorę cię do biblioteki a jak wyzdrowiejesz zapiszę cię do szkoły-powiedziała opiekuńczym tonem. -Dziękuje-powiedział wchodząc na grzbiet Twillight. Takie troche z dupy.... Ale zamysł ciekawy ^^. Pisz wiecej. . Edytowano Listopad 25, 2013 przez RedziQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się