Gość Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Bardzo podoba mi się ten serial Jest taki prawdziwy i gdy go oglądam to często widzę samą siebie. Oprócz przezabawnych sytuacji serial potrafi (przynajmniej) mi dać wiele do myślenia i patrzeć na pewne rzeczy inaczej. Serial oglądam na TVP VOD i czekam z niecierpliwością na nowe odcinki Jestem ciekawa czy jest wśród was również fan lub fani tego serialu. Jeśli tak to mam do tych osób pytanie. Kogo z trójki braci najbardziej lubicie? Jeśli chodzi o mnie to trudno mi wybrać... no ale skoro muszę to Tomka. Link do komentarza
Pookhi Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jeden z nielicznych polskich seriali komediowych wyprodukowanych po 2004 który jest dobry. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Oglądam bo teksty są fajne, ale jak słyszę śmiech tego najmłodszego przypominający atak padaczki to mam ochotę zrobić to z TV: Link do komentarza
Pookhi Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Co za zabawna historia Djsound Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 @Djsound Nie ty jeden... Ale by nie robić offtopu. TV oglądam mało, ale jak natrafię na ten serial, to oglądam go z przyjemnością. Świetne teksty i tak dalej. Całość przypomina nieco Wawrzyńca Pruskiego. Link do komentarza
Radmor Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jeden z nielicznych polskich seriali komediowych wyprodukowanych po 2004 który jest dobry. Też tak uważam Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Nieraz oglądam ten serial, jest spoko. Mają fajne teksty, a ten śmiech Kacperka... Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Swoją drogą ma wartość edukacyjną Moja matula wie już jak wymawia się Skype. ...a ten śmiech Kacperka... "Byuhyhyuhyhuhyhyhy..." - dajcie taśmę klejącą. Link do komentarza
Gość Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 No też mnie rozwala jego śmiech xD A szczególnie że mój brat jak był mniejszy to śmiał się podobnie xD Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Heh, nawet w porządku serial. Moja mama go bardzo lubi, dlatego czasem wspólnie z nią oglądam. Tak, śmiech Kacperka niszczy system xD. Link do komentarza
Nosacz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Świetny serial. Gdy mam okazję to go oglądam razem z rodzicami (też lubią rodzinkę ). Potwierdzam, śmiech Kacperka niszczy system. To jeden z niewielu seriali komediowych, które są takie prawdziwe. Pokazuje prawdziwe relacje między członkami rodziny. A tak z innej beczki : ktoś też zauważył, że chłopaki z rodzinki grają razem w Heroes V ? Link do komentarza
Turoń Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nienawidzę, nie znoszę tego serialu, jak to widzę (ku szczęściu rzadko bo - alleluja nie mam telewizora!)to tracę wiarę w ludzkość. Całość ocieka obrzydliwą ameryką, Polska powinna być Polską i przedstawiać prawdziwe wartości i kulturę, a nie jej amerykańskie wykrzewienia, i czystą parodię tych wartości. Nieustanne wyśmiewanie się z rodziców, dzieci kóre rodziców szantażują i zwracają się jak nie wiadomo do czego i w ogóle...to amerykaństwo... ohydztwo. Link do komentarza
Recommended Posts