Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Tak trzymaj i twórz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 umiesz cieniować jak widzę,a to niezły talent ^^ Pinkie wyszła znakomicie,kotek jak żywy a Rarity perfekcyjnie! mam pytanko-co następne szykujesz,jeśli można wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 umiesz cieniować jak widzę' date='a to niezły talent ^^ Pinkie wyszła znakomicie,kotek jak żywy a Rarity perfekcyjnie! mam pytanko-co następne szykujesz,jeśli można wiedzieć? [/quote'] Najprawdopodobniej Rarity takim samym sposobem cieniowania jak Pinkie :3 Dziękuję za miłą ocenę prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Oto Rarity: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surprise Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Albo oko tej Rarity jest za duże albo źle postawione lub jedno i drugie. Reszta jest e-p-i-c! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Albo oko tej Rarity jest za duże albo źle postawione lub jedno i drugie. Reszta jest e-p-i-c! Dziękuję, przyznaję trochę mi się nie udała jej głowa. Nareszcie ktoś coś napisał w moim temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ślicznie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Następny rysunek jest z komputera, narysowany w programie Paint tool sai. Jest to OC mojej koleżanki Annie Violet Rose: i OC Esth Siwzzle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annie Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 No przyznaję, że całkiem ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Mój kolejny rysunek z komputera. Tym razem OC Mrs. Octavii- Golden Fly: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Golden Fly mi się podoba, lecz mam zastrzeżenia co do pyska Swizzle. Długi taki jakiś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Golden Fly mi się podoba' date=' lecz mam zastrzeżenia co do pyska Swizzle. Długi taki jakiś.[/quote'] Nie pierwszy raz to słyszę. Faktycznie coś z nim nie tak. Dzięki za ocenę prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kolejny rysunek, to OC Estherenn, Swizzle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Loffciam <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Piękne rysunki. Tylko na tym pierwszym rysunku Rarity jest smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Bardzo fajny styl ^^. Przejrzałem cały temat i oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja również przejrzałem, bardzo ładnie rysujesz Pyski tych komputerowych mi się kojarzą trochę z mrówkojadami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ty...., ty... Ty cudownie rysujesz! *.* Nie mam zastrzeżeń ale trochę mają za długie te ryjki. Chodzi mi o te na kompie zrobione. Ty doskonale cieniujesz! Jak ty się tego nauczyłaś? Masz do tego jakieś specjalne ołówki czy coś? ( bo słyszłam że można najzwyklejszym cudo pocieniować.) A te na kompie robione, cudownie, cudownie! Ahh.. Trza mieć talenta, na przykład tak jak ty, czy większość tutaj na stronie. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Masz do tego jakieś specjalne ołówki czy coś? ( bo słyszłam że można najzwyklejszym cudo pocieniować.) Nie, mam zwykły ołówek. Nie mam zastrzeżeń ale trochę mają za długie te ryjki. Chodzi mi o te na kompie zrobione. Tak, nie pierwszy raz to słyszę ;3 Ty...., ty... Ty cudownie rysujesz! *.* Ahh.. Trza mieć talenta, na przykład tak jak ty, czy większość tutaj na stronie. xd Dziękuję bardzo za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Rysunki są przecudne *_* Oddaj mi swój talent! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Dark Side Of The Moon Pink Floyd <3<3<3 i OC OttonandPooky gry Neverhood Caline ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Dziwny ten stwór ostatni to to na głowie jak faje dwie wygląda xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Dziwny ten stwór ostatni to to na głowie jak faje dwie wygląda xD To są włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Moje nowe rysunki, znowu z komputera :3 Cloudchaser: Flitter: Moja OC Jellie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Fajne rysunki Ale serio włosy u tamtego "stwora" wyglądają jak fajki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts