Reedman_PL Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Co tam kolego? Chyba dziś nie dam rady wstać i będę musiał spać tutaj. - Powiedziałem do kuca. Byłem już znużony i nie mogłem poznać kto to był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Z pewnością... - powiedział chrapliwym, zwielokrotnionym głosem kuc. Po chwili jego ciało zaczęło się zmieniać - Ja już zadbam o to, żebyś nie wstał. - powiedział changeling, lecz zanim cokolwiek zrobił, został przebity włócznią. Nie przewidział, że warty są czujniejsze niż przewidywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Odetchnąłem z ulgą. Nie dałbym mu rady w tym stanie. - Dzięki chłopaki. Gdyby nie wy, on by mnie załatwił. - powiedziałem w przestrzeń na zewnątrz, po czym spróbowałem wstać i wyjrzeć z wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Zauważyłeś, że dwóch gwardzistów odciąga ciało, następnych kilku dyskutuje o tym co zaszło, natomiast tylko jeden, jednorożec, stoi opanowany, nadal dzierżąc włócznię. - Witaj, jestem Frost Spear. Changelingi przedostały się do obozu, możemy mieć poważny problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - To niezbyt dobrze, trzeba zawiadomić innych. Wiadomo jak rozpoznać Changelinga po przemianie? - zapytałem kuca. - I dzięki za uratowanie życia. - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts