SnowFur Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Luna obserwowała przez teleskop bitwę podmieńców z mane 6 popijając sobie herbatkę Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Według mnie to tobyło tak: Luna podczas pokazania na nią kamery (XD) udawała że patrzy przez teleskop, kiedy kamera z niej zeszła, ona, niczym ninja, przemknęła się, i pomagała Chrysalis się ukrywać... Czarowała jej podmieńce itp. Potem, gdy jej pomoc okazała się nie skuteczna, wróciła do wieży, i jak gdyby nigdy nic, patrzyła przez teleskop. To moja teoria. XD Link do komentarza
Cahan Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Moja teoria jest taka, że dogadała się z Krysią i pozostała neutralna. Wait! To różowe koniki, nie jakaś fanfikcja- odsypiała. Może ma bardzo mocny sen, tak jak ja? Link do komentarza
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Albo spała albo paczała na gwiazdy albo bawiła się a CMC w domku na drzewie. Dla mnie jest mało prawdopodobne, żeby bawiła się w czołgi z changelingami bo gdyby zaczęła przegrywać to moment i byłoby po Canterlocie. Link do komentarza
kingacrazy123 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Moim zdaniem nawet zmasowany atak podmieńców nie byłby w stanie sprawić, by Księżniczka ot tak zniknęła, bez żadnego hałasu. Jest Boginią, przy której podmieńce (z wyjątkiem królowej) są ślepe, głuche, kalekie i głupie. Miała by nie dać rady ostrzec innych? Nie ma mowy... Musiał być tam podstęp. Choćby sama Chrysalis pod przebraniem Cadance mogła pójść do jej wieży i w jakiś sposób sprawić, by ta nie mogła interweniować. Zgadzam się z tobą. Według mnie Luna mogła spać albo doglądać księżyca. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts