Paplok Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Ona zje biedną Scotaloo CO ZA POTWÓR (W dobrym sensie oczywiście ;p)XD Mogę być ja następny? xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Jestem zaskoczony taką różnorodnością wersji ciemnego charakteru, jakim mogła by być osoba o nicku Pierdoła Jaskier. Przyszła też pora na kolejną osobę. Jak byście przedstawili naszego forumowego grafika jakim jest Uszatka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) Edytowano Lipiec 16, 2015 przez Geralt 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) Uszatka? hah dobre ~Ares Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Ares 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Bardzo ciekawie przedstawiliście naszą forumową panią Grafik, a co za tym idzie czas na kolejną osobę. A zatem jakiż to stwór może się kryć pod nickiem BRONIESiPEGASIS. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Brrr... Podkręcił ktoś klimę? Zimno się zrobiło. I te wrzaski z daleka. Ciemność wokół. Co ja tu robię? Jak tu trafiłem? Pamiętam tylko jakąś niewyraźną postać. Tak, jakbym patrzył na ciągle zmieniający się obraz, nie mogąc uchwycić konturów. Czuję że coś siedzi w ciemności. Coś przygląda się każdemu z moich kroków. Idę w kierunku drobnej i odległej plamki światła. Niczym za błędnym ognikiem. Krok za krokiem. Słyszę jak coś mnie mija. Szybko, szeleszcząc odnóżami. Czekam w ciszy na atak, lecz ten nie nadchodzi. W końcu wznawiam kroki. Słyszę bicie mojego serca. I wiem że to coś też je słyszy. W końcu potykam się i upadam na kolana. A kiedy chcę się podnieść, zastygam. Ktoś trzyma rękę na moim ramieniu. Rękę tak lodowatą, że skostniałem, ze strachu, z zimna, z krwią zamrożoną na kość. Ledwo jestem w stanie odwrócić oczy, by ujrzeć ten wiecznie zmieniający się kształt. I zęby, mnóstwo zębów... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Często widzę u niego kucyki przedstawione dość...seksownie. Skojarzyło mi się to jednoznacznie. Potem doszło skojarzenie z mackami. I jest! Potwór z mackami! Bo standardowy Kraken to jednak zbyt nudny jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 BroniesiPegasis w skrócie to BiP. Dodajmy do tego bou i będzie BiP bou czyli dźwięk z jakim kojarzy mi się jednoznacznie tylko jedno stworzenie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (edytowany) Wow jestem naprawdę pod wrażeniem, nie sądziłem że za tym nickiem czyha takie zło. Dobrze więc czas na kolejną osobę, która kryje się pod nickiem Cahan. Cóż możecie mi powiedziec na jej temat, czy skrywa jakiś sekret? Edytowano Sierpień 26, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) Wydaję mi się że więcej odpowiedzi na temat Cahan się nie pojawi a to oznacza, że czas kolejną osobę. Tym razem jest to osoba, która kryje się pod nickiem Ihnes i jest opiekunem Zebry Zecory. Jak myślicie cóż on tam może skrywać mrocznego a zarazem ciekawego. Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) No... To ten... żyrafafafa? Ma ktoś miotacz ognia? Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Bardzo ciekawe koncepcje moi drodzy dośc długo to trwało wybaczcie moją nieobecnośc. Przyszedł więc czas na kolejną osobę która może skrywac coś bardzo złego pod swoim skromnym nickiem. Jak myślicie co ukrywa nasz kolega Dayan. Mam nadzieję że nas zaskoczycie. Edytowano Grudzień 16, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts