Cipher 618 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Witam! W tym wątku możecie dzielić się pomysłami na zabawy, tematy, eventy... Wszystkie pomysły się liczą! Przyznaj się, po prostu jesteś leniwy... Cheerilee. Nigdy nie urządzałaś w swojej klasie "burzy mózgów"? No dobrze, powiedzmy że to "burza mózgów"... leń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Mam pomysł dla lenia xd. Ostatnio czytając fiki z fge zauważyłem ze jak się zaczyna nie da się przestać [Rainbow factory, antropology, fallout, broken bomds, naga osobliwość[] Jakbys miał jakieś problemy ze znalezieniem lektury to mogę ci pomoc, raczej nie mam nic do robienia więc czytam fiki i musze powiedzieć ze niektóre są zawaliste ,a to ze większość to "gromy" i "violence" [tyle w tym tego co rąk u ryby] to mówi się trudno, powieści z dreszczykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 pomysł, pomysł... a tak, co powiesz na konkursik literacki też etapy np. wiersz na temat..... ile pomysłów jeszcze w głowie mam, wiele z nich na pewno Ci dam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 A ja mam pomysł, żeby zrobić jakiś konkurs i żeby jedna lekcja to było coś z gatunku WF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja proponuję coś w stylu "Pomóż Cheerilee rozwiązać problem". Avatar postaci przedstawia sytuację, w której kilku uczniów ma jakiś problem i Cheerilee musi ten problem jakoś rozwiązać. Najlepsza propozycja wygrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts