Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Siemka ! Rozpoczynam grę w której wcielamy się w swojego własnego bohatera oraz zbieramy uzbrojenie i walczymy, ok pora na regulamin: 1. Nie zabijaj przyjaciół z drużyny. 2. Nie okradaj przyjaciół. 3. Pomagaj w potrzebie. 4. Za moim pozwolenie przez PW trzeba uzasadnić czemu się chce być alicornem. Ok teraz Podanie: Imię: Rasa: Umiejętności: 1. Celność: 2. Szybkość: 3. Lewitacja( tylko dla Jednorożców ) : Charakter: CM: Wygląd: Wrogowie: Zebry Łowcy głów Zombie Różne stwory Bloatsprite'y Neutralni: Sprite Bot ( jest to taki robot który puszcza starą muzykę. Lata on prawie wszędzie potrafi też napędzić stracha. ) Jesteśmy grupką kucyków która uciekła ze "Stajni 24". Nikt prawie nie wie co się kryje za wielkimi stalowymi drzwiami. Świat jest straszny woja nadal trwa. W kiedyś bajkowym teraz krwawym nie zdartym do życia pustkowiu są inne kucyki które zabijają się na wzajem. Teraz my wyszliśmy na powierzchnię nie wiedzieliśmy co tam na nas czeka. Walczymy o przetrwanie każda minuta jest ważna. Zapisani: jacob.zvierz (Śmierć) Imię: Śmierć (Jacob) Rasa: Stwórca (taki alicorn który włada jedną z trzech rzeczy: Śmierć, Dzień, Noc) Umiejętności: Jest mistrzem w walce kosą. 1. Celność: Słaba 2. Szybkość: Duża 3. Lewitacja: Średnia Charakter: Ciekawy, czasami upierdliwy, nie zna się na kucykowych zachowaniach, dosyć miły ( w swój sposób) CM: Dwie skrzyżowane kosy Przenosi Się do świata umarłych po śmierci. Nightmare (Pokemona) Imię: Pokemona Rasa: Pegaz Umiejętności: Ma zeza, więc potrafi patrzeć na dwie rzeczy jednocześnie. 1. Celność: Średnia 2. Szybkość: Średnia Charakter: Zawsze pomaga w potrzebie, stara się rozweselać, kiedy się za bardzo zdenerwuje, zmienia się w alter-ego (ono jest wredne i pragnie śmierci wszystkiego, co się rusza) CM: brak WaveX (WaveX) Imię: WaveX Rasa: Pegaz Umiejętności: Potrafi stać się niewidzialny na 10 sekund. 1. Celność: Wysoka 2. Szybkość: Wysoka ( doskonała kondycja ) Charakter: Miły, pomocny, zaradny, jak się uprze to nie zostawi. CM: Winylowa płyta MasterBezi (Eagle Desert) Imię: Eagle Desert. Rasa: Jednorożec. Umiejętności: -celność: bardzo wysoka. -szybkość: wysoka. -lewitacja: opanowana. -umiejętności dodatkowe: zna doskonale magię bitewną oraz umie obsługiwać technologię świata (a zwłaszcza broń palną), z którego przybył. Charakter: jest miły, opiekuńczy, wrażliwy i ujmując to tak jak Rarity: ma cechy dżentelkuca, jednakże okrutnie obchodzi się z tymi, którzy krzywdzą jego lub jego przyjaciół. CM: Pistolet G18. Wygląd: czarna grzywa + ogon, błękitna sierść i piwne oczy. Cola (Greg) Imię: Greg Rasa: Ziemny kuc Umiejętności:Greg był jednym z najlepszych lekarzy przed wojną. Potrafil wyleczyc praktycznie kazdego, potrafi wyrabiać stimpacki i wszelkiego rodzaju menatsy. Jest słaby w walce wręcz, ale potrafi dość celnie przycelować z karabinu gaussa. Bardzo intelgentny. 1. Celność: Srednia 2. Szybkość: Niska 3. Lewitacja( tylko dla Jednorożców ) : Charakter:Potrafi byc cyniczny i zlosliwy. Uzalezniony od narkotyków. CM:Stimpack Wygląd:Biały wysoki kuc z czarną grzywą arameje (arameje) [zginął w niewyjaśnionych okolicznościach] Imię:arameje Rasa:pegaz umiejętność: Oko snajpera (celność) charakter: dba tylko o siebie, miły w stosunku do przyjaciół, łatwo się denerwuje CM: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ03ukQQxiwcrUxFZ7zSpF3QfpKBTRi1MIfrcNWid8uy-S7E9EWww wygląd:http://oi50.tinypic.com/2n65g6r.jpg eragon333 (Snow Tunder) Imie: Snow Tunder Rasa: pegaz Umiejetnosci: 1. Celnosc: srednia 2. Szybksc: wielka Charakter: mila, troche tchorzliwa, ostrozna, szczodra, lojalna, szczera Cutie Mark: chmura sniezna z piorunami. Wyglad: biala siersc, granatowe oczy i ogon, blekitno-niebieskia grzywa, złote skrzydła Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Imię: Śmierć (Jacob) Rasa: Stwórca (taki alicorn który włada jedną z trzech rzeczy: Śmierć, Dzień, Noc) Umiejętności: Jest mistrzem w walce kosą. 1. Celność: Słaba 2. Szybkość: Duża 3. Lewitacja: (eee...) Średnia Charakter: Ciekawy, czasami upierdliwy, nie zna się na kucykowych zachowaniach, dosyć miły ( w swój sposób) CM: Dwie skrzyżowane kosy (Moja postać nie będzie się bawiła super mocami, będzie tylko normalnym kucykiem chociaż jest nieśmiertelna) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Jacob proszę twoja postać bedzie śmiertelna lecz przy każdej ze śmierci przenosi ją portal do krainy umarłych ok ? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 (zapomniałeś o wyglądzie) Imię: Pokemona Rasa: Pegaz Umiejętności: Ma zeza, więc potrafi patrzeć na dwie rzeczy jednocześnie. 1. Celność: Średnia 2. Szybkość: Średnia Charakter: Zawsze pomaga w potrzebie, stara się rozweselać, kiedy się za bardzo zdenerwuje, zmienia się w alter-ego (ono jest wredne i pragnie śmierci wszystkiego, co się rusza) CM: brak Pokemona: alter-ego: Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 (zapomniałeś o wyglądzie) Ok poprawione Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Kiedy zaczynamy? Nudno się robi Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wiem że nudno się robi jeszcze jedna osoba jest potrzebna i można zaczynać Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Więc zaimportuję OC z mojej wyobraźni - gdyż fizycznie on nie istnieje (jednakże po konsultacji z autorem będzie się trochę różnił od tego z mojej wyobraźni - jedyna niezgodność między moim OC a postacią w zabawie to rodzaj kucyka). Imię: Eagle Desert. Rasa: Jednorożec. Umiejętności: -celność: bardzo wysoka (przed przybyciem do Equestrii był komandosem jednostek specjalnych na Ziemi). -szybkość: wysoka. -lewitacja: opanowana do perfekcji. -umiejętności dodatkowe: zna doskonale magię bitewną; umie obsługiwać technologię świata (a zwłaszcza broń palną), z którego przybył; potrafi przemieniać się w istotę, jaką był w świecie z którego przybył do Equestrii; potrafi za pomocą magii zmaterializować przed sobą każdy sprzęt pochodzący z jego świata. Charakter: jest miły, opiekuńczy, wrażliwy i ujmując to tak jak Rarity: ma cechy dżentelkuca, jednakże okrutnie obchodzi się z tymi, którzy krzywdzą jego lub jego przyjaciół. CM: Pistolet G18. Wygląd: czarna grzywa + ogon, błękitna sierść (niemalże identyczna ze sierścią Rainbow Dash) i piwne oczy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 *ZACZYNAM * - Dobrze wyszliśmy ze "Stajni 24" czy wszyscy są ? Powiedziałem do kucyków które wyglądał na pewne siebie. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Pokemoa się zgłasza! - rzuciła fioletowa klaczka, salutując. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Eagle Desert Zgłasza się - powiedział jednorożec o czarnej grzywie i ogonie, błękitnej sierści i piwnych oczach salutując. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Hej hej... spokojniej nie musicie salutować... to nie wojsko choć po walczyć pewnie będziemy musieli patrząc na otoczenie. Powiedział ogier z czerwono niebieską grzywą i brązową sierścią. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Śmierć opierał się o ścianę w koncie wpatrując się w swoją kosę. Powiedział ciemnym tonem - Jestem drogi kapitanie czy kim ty jesteś. Odezwał się kucyk w czarnej jak najciemniejsza noc, szacie. (Głos Śmierci Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Dobrze drużyna w komplecie, czy ktoś zabrał jakieś jedzenie lub picie, bo ja zabrałem 2 manierki oraz 8 jabłek w plecaku oraz amunicję i 1 pistolet ponieważ włamałem się do budki strażników. Więc zabrał ktoś coś ze sobą ? Powiedziałem do kucyków rozglądając się po farmie która była nad tunelem prowadzącym do "Stajni 24". - Pamiętajcie by nie zbierać tych jabłek są napromieniowane. Powiedziałem podchodząc do jednego z drzew. ( Chyba znacie mapę equestri, bo przerabiam ją by pasowała do naszej gry/zabawy, a i jesteśmy na farmie sweet apple ) Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Śmierć stał w kącie - Może lepiej chodźmy nim sami się napromieniujemy Po czym Śmierć wyszedł z kąta w postaci normalnego kucyka. (Chyba wiecie jakiego więc nie będę dawać zdjęcia.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ja mam kilka zwykłych jabłek i... gulp... pistolet... - pokazała broń. (tę najsłabszą z Fallouta) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja wcześniej wyczarowałem sobie jakąś broń i trochę prowiantu. - powiedział Eagle wskazując na torby, które miał na bokach i broń zawieszoną na plecach. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Zostańcie tu muszę coś sprawdzić! Po czym wbiegłem głębiel w las. Znalazłem tam nieprzytomną pegazicę, podszedłem do niej i srawdziłem czy jest napromieniowana. Była lecz lekko wystarczyło zaklęcie odtruwające. Wziąłem ją na grzbiet i zaniosłem do grupy i powiedziałem - Ma ktoś opanowane zaklęcie odtruwające, jest teraz bardzo potrzebne inaczej ona umrze. Po czym pokazałem lekko napromieniowaną pegazicę. (Wygląd pegazicy: biala siersc, granatowe oczy i ogon, blekitno-niebieskia grzywa, zlote skrzydla, i proszę master nie spawnuj sobie broni narazie mamy tylko pistolety) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wszystko fajnie ale zamiast celnosc/szybkość daj S.P.E.C.I.A.L co? bedzie bardziej klimatyczne Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wszystko fajnie ale zamiast celnosc/szybkość daj S.P.E.C.I.A.L co? bedzie bardziej klimatyczne Ja wolę by było tak jak jest Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -JA! Oprócz magii bitewnej znam się też na magicznej medycynie! - krzyknął Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Dobrze... Weź i jej pomóż tylko zaklęcie odtruwania jest potrzebne Powiedziałem i położyłem pegazice na deskach. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Yeyeueea. -Jeknela Snow Tunder. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Akurat zwykła odtrutka to dla mnie jedno z najprostszych zaklęć w tej dziedzinie. - powiedział Eagle. Eagle podszedł do pegazicy, przystawił do niej róg, który zaczął się świecić na błękitno i zaczął używać zaklęcia odtruwającego. Link do komentarza
Recommended Posts