Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Blood Armor wstał ze swojego łóżka. Przed oczami miał koszmar, który wydarzył się zeszłej nocy. Wyraźnie widział uśmiech Podmieńca, który porwał Arctic Wind. Na zewnątrz słyszał cichy warkot maszyn produkujących chmury. (pierwszą czy trzecią osobą?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 (Pierwszą, bo by mi się jeszcze myliło) Postanowiłem poćwiczyć jak co dzień i pójść coś wszamać (Ej, czy te tagi mogą być? Wiesz, te które ci PW przesłałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 ok, tylko bez grimdarku W kuchni stał okrągły stół. Przy ścianie było standardowe wyposażenie, takie jak lodówka, piekarnik i zlew. W lodówce znalazłeś kilka jabłek, sałatę i kosz pełen jagód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Wziołem jabłko, trochę sałaty i kopytko jagód, zjadłem wszystko po czym jak najprędzej udałem się na miejsce porwania Arctic Wind. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Jej dom był oblegany przez strażników, którzy próbowali się czegoś dowiedzieć, bez skutku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 (Ej, chwila czy nie mieszkała ona w sierocińcu? Chyba, że akcja dzieje się jak są dorośli) -Proszę mnie przepuścić, jestem jej przyjacielem i mam prawo zobaczyć miejsce porwani-powiedziałem do jednego ze strażników-ponad to raz uratowałem jej życie, więc może mi się udać drugi raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 (dorośli) Strażnik cię zignorował. - Równie dobrze mogła wyjść na spacer! Porywacze nie zostawili żadnych dowodów. - jednorożec wyszedł z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ta, akurat palancie-ostatnie słowo mi się wymskneło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Jednorożec zmierzył cię wzrokiem. - Przecież mamy świadków, więc wiadomo że została porwana. Po prostu nie ma żadnych dowodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 No i co z tego? Nie zamierzacie nic z tym zrobić? Zamierzacie nadal szukać dowodów i nie zrobić nic w tej sprawie? Ja za to muszę ją odnaleźć, a nie siedzieć na czterech literach i szukać dowodów które prawdopodobnie nie istnieją-powiedziałem do jednorożca, a na twarzy jak zwykle miałem uśmiech. Splunołem na bok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Jednorożec spojrzał na ciebie, a jego róg zajarzył się. Pegaz uderzył w niego kopytkiem i światło zgasło. Oboje odeszli mówiąc coś o idiotach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Imbecyle-pomyślałem, po czym skierowałem się w stronę biblioteki aby zobaczyć czy nie ma jakiejś nowej książki o podmieńcach. Kiedyś przeczytałem książke o podmieńcach, ponieważ interesiwało mnie jak oni żyją i co takiego robią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 W bibliotece od dawna nie było żadnych nowych książek. W każdej książce o Podmieńcach było tylko, że żywią się miłością i mieszkają w Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 No to dupa-pomyślałem i udałem się do domu spakować potrzebne rzeczy na wyprawę. Postanowiłem, że uratuje Arctic Wind... ale to dopiero jutro. Dziś mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia chociażby... yyym... no dobra, dzisaj mi się nie chce, ale muszę być wypoczęty przed podróżą. Muszę się spakować, co zajmie mi prawdopodobnie godzinę mimo niewielkiej ilości rzeczy do spakowania, ale przecież jestem ogierem a to już powinno być chociaż w minimalnym stopniu wytłumaczeniem. Tak więc postanowione. Jutro z samego rana jade do Canterlot spytać się księżniczek czy mogę wyruszyć.na tą wyprawę. Zresztą nawet jak się nie zgodzą to i tak sobie pójdę na wyprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Po chwili dotarłeś do domu. Twoje juki leżały na górnej półce. Rzeczy były rozrzucone po całym pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Zabrałem się do przygotowania zapasów na wyprawę. Po spakowaniu wszystkiegio poszedłem pobawić się nożem jak bardzo lubiłem. Kilka skaleczeń zawsze było, ale i tak poszedłem bawić się nożem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Skończyłeś tylko z jednym skaleczeniem. Ciągle miałeś pół dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Postanowiłem przeczytać chyba 20 raz jedyną książke którą miałem, bo nie chciał mi się iść drugi raz do biblioteki po jakąś książke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Przeczytałeś po raz 21 i dalej miałeś mnóstwo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Postanowiłem się przespać do mniej więcej północy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Kiedy się obudziłeś, było ciemno. Zegarek wskazywał godz. 3:35. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 No to czas na krótką przechadzkę-powiedziałem do siebie, po czym wyszedľem z domu rozprostować kości i udać się na krótką przechadzkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 (bym się nie domyśliła ) Na zewnątrz latało mnóstwo strażników. Wielu stało obok domu Arctic Wind. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 (Wiem przecież, dlatego cie o tym poinformowałem ) Postanowiłem jeszcze raz udać się pod dom Arctic Wind i spróbować wejść do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Niestety, bydynek był wciąż oblegany przez strażników Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts