aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Skierowałem się w stronę przeciwną od domku Arctic Wind i przechadzałem się po okolicy przez 30 minut, po czym zawróciłem do mojego domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Powoli robiło się jaśniej. Strażnicy jednak dalej szukali dowodów, czy innych dyrdymałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Poszedłem do łóżka żeby przespać ostatnie chwile w moim łóżeczku przed wyruszeniem w epicką podróż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Obudziłeś się po godzinie, może dwóch. Słońce powoli wstawało zza horyzontu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Wstałem z łóżka. Zrobiłem krótką serię ćwiczeń, poszedłem coś zjeść, wziołem torbę ze spakowanymi rzeczami na podróż, po czym wyszedłem na dwór zamykając drzwi na klucz. Od razu poleciałem do najbliższej stacji kolejowej w celu podróży do Canterlot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Szczęście ci nie dopisało, następny pociąg będzie dopiero za godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Z nudów z plecaka wyciągnołem nóż i jak zwykle zaczołem się nim bawić. To zawsze umilało mi czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Zaciąłeś się kolejny raz i przypomniało ci się, że w Changei nawet takie rozcięcie może doprowadzić do śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Schowałem nóż do torby i pomyślałem za ile ten pociąg, ja tu na przygode życia ruszam a tu pociągu nie ma bo konduktorom się nigdzie nie śpieszy (a tak na serio ile bawiłem się nożem?). Postanowiłem położyć się na podłożu (co kolwiek to było) i umilić sobie czas słuchając muzyki (bo mp3 i słuchawki wziołem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 (około 10 minut) Kolejne 10 minut upłynęło ci na słuchaniu piosenek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wyciągnołem słuchawki z uszu, zatrzymałem muzykę i postanowiłem chwile się przespacerować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po krótkiej drzemce zobaczyłeś nadjeżdżający pociąg. Jego koła były zaczarowane, aby mógł jeździć po chmurach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Czekaj, coś mi tu nie pasuje. Jak to poszedłem się przespacerować i obudziłem się po krótkiej drzemce? WTF? Czy czegoś nie rozumiem? Ale dobra, ważne że pociąg przyjechał) Wbiegłem do pociągu i usiadłem na wolnym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (że zasnął podczas przechadzki) Pociąg nie był zapchany, ale o wolne miejsce było trudno. Kiedy takie znalazłeś i usiadłeś, zobaczyłeś jak pociąg zjeżdża z chmur na tory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Ahaaaaa, teraz rozumiem. I wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, Nightmare) Patrzyłem się przez szybę trochę nieprzytomnym wzrokiem, jednocześnie uszami próbując wyłapać każdy niepokojący dzwięk w pociągu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (thx Mów mi Koszmarek) Nic się nie działo. Takie nudo-nudne nic. Zupełne nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Nie, koszmarek mówie na siostre. Chociaż... będę mówił na nią Adolf, bo chyba mało trzy letnich dziewczynek podbiega do kogoś starszego, zaczyna go bić i kopać. Tak, Adolf będzie do niej pasować ) Postanowiłem powspominać ostatnie chwile spędzone z Arctic Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Przypominanie ich nie było najlepszym pomysłem. Po twoich policzkach zaczęły spływać łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ale jak zwykle uśmiechnięty starłem łzy i zaczołem rozmyślać co będzie, gdy ją uratuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Przed oczami miałeś Arctic Wind, która cię przytula. Z tyłu leżały powalone Podmieńce, całe setki. Z zamyśleń wyrwał cię głos konduktora. - Bileciki do kontroli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Czy ja bilet kupiłem?) Zaczołem grzebać w swojej toorbie w poszukiwaniu biletu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (nope) Konduktor podszedł do ciebie z wyciągniętym kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Sory stary, ale to sprawa najwyższej wagi a ty będziesz mi tutaj o bilecie ględził?-spytałem instruktora-mam bardzo ważną sprawę do księżniczek, że z tego wszystkiego biletu nie kupiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ważne, czy nie ważne, bilet trza mieć. Hmm... Trzydzieści monet. - mina konduktora już nie była taka miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Udław się nimi-powiedziałem i wręczyłem konduktorowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts