KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Macie dwa dni na przełamanie... inaczej będziemy musieli zniszczyć maszynę... - powiedziałem. Niech jednak uda im się to... ta maszyna jest zbyt cenna by ją zniszczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Skinęli głowami. Poczułeś się padnięty. 4 rano, a ty nie spałeś ani minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Więc idę do domu i jebie się spać, uprzednio dając koło Lily ten hełm. Wysyłam też SMSa do rekrutów że jutro trening będzie skrócony i rozpocznie się o 14. Więc po wysłaniu idę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Pospałeś sobie za wszystkie czasy... Aż do szesnastej... Obok leżało już śniadanie w formie hotdoga. Deli była przyklejona do ciebie. Taka słodka kuleczka pod twoim skrzydłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Mmm... tak słodko... zaraz... 16!!!!!!!!! KURWA SPÓŹNIONY! Wstaje lekko i na szybko zjadam śniadanie... znaczy obiad i zapieprzam na szkolenie. Podczas treningu mówiłem im gdybym się spóźnił to mają strzelać na strzelnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Strzelali coraz lepiej. Ale zaraz... Dopiero gdy dotarłeś na miejsce, zauważyłeś, że pod twoim skrzydłem wciąż trzyma się śpiąca fioletowa kuleczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Trudno... daje jej nauszniki by strzałów nie słyszała. Podchodzę do rekrutów i po sprawdzeniu jak strzelali to mówię. - Przepraszam za spóźnienie... dobrze wam idzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Deli całe szkolenie przespała. Około 20 wróciłeś do domu. Prosto na wkurzoną Twi. Będzie ochrzan za zabranie Delicate z domu. Twi się zamartwiała podczas szkolenia, gdzie ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 - Wybacz... pobiegłem spóźniony na szkolenie i nie zobaczyłem przyklejonej do mnie Deli... cały czas śpi. Wybacz że cię nie poinformowałem - powiedziałem smutny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Twilight się uspokoiła. Deli śpi? A gdzie tam! Cały czas cieszyła się przejażdżką na tobie. (bez skojarzeń) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) - Cały dzień ona tak śpała - powiedziałem patrząc na nią i zdejmując jej słuchawki jeśli je wcześniej nie zdjęła... następnie idę do Lily i sprawdzam jak się sprawuje prezent. Z Deli lub bez... ale pewnie będzie jeszcze chciała. Edytowano Maj 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Jeszcze chciała pojeździć. A Lily bawiła się w szpiega. Podglądała sąsiadów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - I jak się podoba prezent? - spytałem się Lily. Skoro Delicate ma już naprawiony mózg to powinna mieć lepsze zdolności Telepatyczne i telekinetyczne... tak zgaduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Na razie musi się magii pouczyć. Lily nie odpowiedziała. Dalej gapiła się w ścianę, a przynajmniej tak ty to widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Dobra... nie przeszkadzam jej. Idę do kuchni robić kolacje jeśli nie jest zrobiona. Jeśli jest, to siadam i zaczynam jeść, jeśli nie... to robię Sałatkę z Kuskusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 No to sałatka z Kuskusem. Deli zjadła jeszcze podgrzanego hotdoga i do tego sałatki. Pycha. Już późno, więc reszta domu poszła spać. Tylko wy dwoje objadaliście się w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Więc po zjedzeniu resztki chowam do lodówki. Następnie idę położyć Deli do łóżka by ją ukołysać na dobranoc... coś mi się zdaje, że od dawna ma ceche Infantylnej... czyli woli się jak dziecko zachowywać... ale mnie to nie obchodzi. Kładę ją na łóżku i ją przykrywam kołdrą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Deli uśmiechnęła się do ciebie i przytuliła na dobranoc. Zauważyłeś, że na jej szafce jest już zestaw do szycia od Twilight. Mała zasnęła po paru sekundach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Całuję ją w czółko na dobranoc przed jej zaśnięciem i mówię "Dobranoc", Lily by mnie za takie coś zabiła i powiedziała coś ala "nie jestem dzieckiem", a Bolt by się na mnie dziwnie spojrzał... po jej zaśnięciu idę na korytarz. Wysyłam SMS do hakerów czy udało im się dostać do maszyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Postępy są, ale małe. Ledwie wiadomo, że hasło ma czternaście liter. Tylko tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 (edytowany) Jeśli jutro do 18 się nie uda... macie wysadzić maszynę... dobrze, że mam schemat w głowie, więc odtworzenie jej będzie prościzną... nie w swojej głowie. TO taki ukryty rdzeń. Mi dali schematy maszyny i potem ja dałem je do rdzenia pamięci "Głowa"... pod moim domem. Idę do sypialni i kładę się koło Twilight... następnie zasypiam wtulony w nią. Edytowano Maj 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Rano obudziłeś się tulony przez Deli. Znowu. Twi już robiła śniadanie. Kanapka Power! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Och... jak słodko. Mogę się od niej odczepić, czy nie za bardzo? Sprawdzam też która godzina... bo trening zaczyna się 10... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Jest 11 rano... Możesz się odczepić od niej. Na spokojnie możesz wstać... Bo znowu siedzi pod skrzydłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Więc wstaję... jem na szybko śniadanie i całuje Twilight na dowidzenia. Następnie lecę na trening. Kurwa... muszę zainwestować w budzik, bo coś ostatnio się spóźniam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts