KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Siadamy do stołu. Dla pewności sprawdzam co dzisiaj jest za dzień... Delicate będzie musiała jutro iść do szkoły... bo wiecznie przemycać jej nie mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Jest środa. Ma już przegapioną kartkówkę z kolorów. No super. Jutro nie zapomnij jej nie brać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Spoko. Więc zaczynam jeść kolacje. - Co dzisiaj ciekawego porabiałaś? - spytałem się żony. W wojsku Federacji jest fajne to, że w Soboty i Niedziele nie ma treningów... więc rekruci się ucieszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 - Posprzątałam tylko - powiedziała. - A co u ciebie? - zapytała. Patyk cię szturchnął. KIEDY RESTAURACJA?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Za niedługo. - Rekruci w symulatorze... nic wielkiego. Zacząłem się zastanawiać... w Armii Cudzoziemskiej raczej nie ma wysokich płac, bo oni jedynie kiedy służą to podczas konfliktów... więc dostają mało wypłaty. A restauracje zamierzam otworzyć w Sobotę, więc pomyślałem, żeby czasem rekrutów nie przyjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 - Dobry pomysł - powiedziała z uśmiechem. Skończyła jeść, pozmywała naczynia i poszła na górę. Coś ostatnio mało czasu ze sobą spędzacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Zanoszę Deli do jej pokoju by ją ukołysać do spania i idę do Twilight. - Skarbie. W piątek czyli po jutrze, jest święto pracy... więc mam wolne. Może wtedy sobie zrobimy nasz wspólny dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 - Chętnie - powiedziała i cię przytuliła. Jesteście w sypialni... Wpływy Capo działają i na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Podchodzę do niej i ją całuje... jak dojdzie do tego to zabezpieczam pokój na czas tego co się stanie... jak nie stanie się... to po prostu idziemy spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 [ciachu-ciachu] Nikt wam nie przerwał. Rano obudziłeś się o 10 rano. Budzisz się coraz wcześniej, jest progress. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Nom... wstaję całując Twilight. Następnie idę sobie zjeść i idę na trening. TYM RAZEM SIĘ UPEWNIAM CZY NIE MAM DELI. Ona dzisiaj musi iść do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 W końcu normalnie zjadłeś śniadanie i bez niej możesz iść do pracy... Zaraz... A obietnica bajek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Poczytam jej wieczorem przed pójściem spać... ona wie, że jej poczytam i tak. BO serio, lubię jej czytać. No idę do pracy i czekam aż grupa przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Wszyscy przyleźli. Mogliście zacząć. Ziew... Troszkę ci się spać chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Posłuchajcie... powiedzcie mi... ile dostajecie pieniędzy za to wszystko? - spytałem się ekipy... wiem że marne grosze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Każdy wymienił dosyć niską kwotę. Serio grosze... Malutko. Czyli pewnie się zgodzą na pracę u ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Bo mam dla was propozycje. W następnym tygodniu będziemy kończyć trening... macie obiecujące wyniki. W sobotę otwieram Restauracje i brakuje mi kucharza, kelnerki i Ochroniarza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 No to ustalone. Gilda - ochroniarz, Cloudi - kelnerka, Visari - kucharz. Załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Ciesze się że się zgodziliście... i teraz niespodziewana niespodzianka. Dzisiaj nie ma treningu. Nagroda dla was za to, że poprawiliście tak szybko swoje umiejętności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Yay! Wszyscy się cieszą. Dloudi oddycha z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Dobrze... możecie się rozejść... - powiedziałem i ruszyłem do domu. Teraz się teleportuje by sprawdzić czy złamali to zasrane hasło... matko, jak nie udało się to trzeba będzie usunąć maszynę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Jeszcze jeden ostatni znaczek... Tylko jeden i hakerzy będą mogli zatrzymać odtwarzanie Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Więc czekam... oby nie długo. Od razu jak wejdę, to biorę to co z niej zostało i wrzucam do pieca... NIE JESTEM NAZISTĄ! To zbieg okoliczności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Jeszcze im to potrwa. Powinni się wyrobić do jutra rana... Co, jak co, ale oni też spać muszą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Dobra... wracam do domu i sprawdzam co nowego. No, już dzisiaj można sobie planować randkę z Twilight. Mam nadzieje, że tym razem Capo ją nie przerwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts