Nightmare Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Poinformowani, jadą do Capo. Który sobie ogląda w najlepsze "Celkę, Strażnika i banana"... Niektórym już nie pomożesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Ciekawe które władzę po niego jadą... te od Equestri... czy kraju motyli... może nawet Federacja? E tam, ważne by jeszcze dodać tym organom, że to sąsiedzi poinformowali. Capo się wychwalał sąsiadem który ma te same upodobania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Jadą z Equestrii. Tymczasem Deli podlazła do ciebie, szukając zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Sprawdzam czy jest dostępne dla niej zajęcie, cokolwiek w czym mogła by się sprawdzić. Nie mogę się doczekać jak zobaczę reakcje Capo na temat, że mu podpieprzyli tą bibliotekę... ale znając życie, ma ukrytą kopie zapasową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 W końcu wyszło, że ma wenę na lalki to poszła szyć. Wypróbować nowy zestaw od Twi. Tymczasem przyjechali władze do Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Lucek... robimy podgląd by się pośmiać? Wiem, że cię takie rzeczy jeśli chodzi o Capo, bawią. No nie daj się prosić dwa razy, wiem, że chcesz zobaczyć tą scenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Się skończyła, zanim się zaczęła. Equestriańskie władze wyszły z jego domu i poleciały do Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Aha... to idę sprawdzić czy mam jakiś sprawny garnitur na tą imprezę. Mam nadzieje, że za bardzo nie zgróbłem... wtedy to i ja będę musiał udać się do Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Nie, masz jeszcze jeden ładny... Ten, co na nim byłeś na ślubie. Jeszcze pasuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 A mówili, że przytyłem. Tak czy siak, skoro mam garnitur, to nie trzeba już iść do Rarity... w moim przypadku. Deli i Bolt wciąż muszą dostać swoje stroje wizytowe. Kiedy jest ta impreza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Za jakiś tydzień, w środę. Masz jeszcze czas. Tymczasem wróciła Twi z Lily i wzięła Bolta do Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Więc znajduje sobie jakieś zajęcie do czasu wieczora... jutro otwarcie Restauracji. Muszę być wypoczęty, pójdę spać o 21, by móc jutro wstać na 7 by otworzyć restauracje o 9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Zajęcie się znalazło. Deli chciała, żebyś obejrzał jej lalki. Żaden znaczek nie był podobny do następnego. Jakiś kwiatek, motylek, iskierki, nożyczki, ciemna chmura, pergamin, serce, lód na patyku... Sporo tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Spokojnie starczy do wieczoru... albo przynajmniej do pory kiedy Twi, przyjdzie po Deli. Tak czy siak, oglądam cudowną kolekcje mojej małej dziewczynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Nazbierało się tego sporo. Kiedy ona miała czas zrobić te lalki? Twi przyszła po nią po godzinie i zabrała ją do Butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Więc ja się zajmę sprawami państwa... Premier Federacji ma fajnie bo raz na ruski rok każą mu coś zrobić, albo coś sprawdzić. A pro po sprawdzenia, czy udało się już hakerom dostać do komory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Udało się, ale nic w środku nie było. Niewiadomo, czy NMM się udało, czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Tak czy siak teleportuje się do Fortu Zancudo... czas na Sprawdzian dla mojej grupy. Mój trening powinien im pomóc, ale jeszcze będziemy później trenować. Wołam swoją ekipę do sali narad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Wszyscy przyszli. Za jakąś godzinę masz ustalone u siebie, że otworzysz Restaurację... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Słuchajcie... jest sprawa. Operacja i wasz sprawdzian. Nie zginiecie na niej bo tam gdzie się udajemy... Amerykanie mają broń która nie przebije naszych pancerzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Gilda i Visari się napalili. Cloudi wyglądała mniej pewnie, ale lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - Testy przeprowadzono... broń z 1993 NIGDY NIE PRZEBIJE naszych pancerzy, więc mamy wielki plus. I teraz wprowadzenie... Słyszał któryś z was o niejakim Abdulu Al-Bashirze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 - Eeeee... - Hę? - Hmmm? To odpowiedzi grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 - To mój ojciec i mąż Papillon... tak jestem synem Papillon. Wracając. Mój ojciec ZGINĄŁ w roku 1993 czyli bodajże 20 lat temu, a ja po WIELU godzinach nauki - "Lucek, mam tutaj namyśli godziny kiedy NMM spędziła we mnie usiłując cię zdobyć, a w świecie ludzi masz DOSŁOWNIE Ultimate Power więc tam możesz szaleć do woli... tak się chwaliłeś" - ... dowiedziałem się jak się cofać w czasie. W Lost Hills stworzyliśmy coś co pomoże nam go wskrzesić... i tu wkraczamy my. Udajemy się do świata Ludzi i przechwytujemy ciało mojego ojca godzinę po śmierci... wtedy już jestem poza Mogadiszem. To wasz egzamin... podczas niego zobaczę jak sobie radzicie, i nie bójcie się kul... nie zabiją was, nawet jak z pierdolonej rakiety jebną... w twarz. Więc...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 - Dobra. - Jasne. - Okay. I kolejne odpowiedzi. Ekipa gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts