KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Dobrze... więc idę z ekipą po sprzęt i ruszamy. Po wylądowaniu w wymiarze Ludzi, przed przeniesieniem mówię. - TO co się dzisiaj stanie, NIE MOŻE WYJŚĆ NA JAW. Ta operacja jest Ściśle Tajna, i druga faza tej akcji będzie już w naszym świecie. Musimy zdobyć ciało Mojego taty i jeszcze innej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Wszyscy zasalutowali. Patyk wyraźnie się ożywił. Chyba brakowało mu tego świata... Albo się cieszy, że jest większa akcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Dobra... to wysyłam naszą czwórkę w 1993 rok nieopodal Mogadiszu. Powinni zobaczyć mnie... jako 13 latka z karabinem. Wskazuje na mnie który nosi brata postrzelonego w biodro. - Dobra młody ja uciekam z miasta. Możemy wkroczyć za 5 minut - powiedziałem. Ciekawe jaka jest ich reakcja na to że jako dziecko byłem już na polu walki. Nawet u gryfów nie było czegoś takiego. Edytowano Maj 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Nie zwrócili na to specjalnej uwagi. Chyba uznali, że ludzie tak mają. Czekają na twój rozkaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Wyszukuje za pomocą lornetki ciała swojego ojca... jak znajde to wskazuje na tamto miejsce kopytem. - Dobra... tam jest cel misji. NIKT nie może pozostać przy życiu... do dzieła - powiedziałem i ruszyłem na wroga z zamiarem odzyskania ciała mojego ojca... na mojej twarzy mogą zobaczyć niesamowicie wielki gniew... Equestria i inne narody wiedzą, że ja jeśli chodzi o amerykanów... ja najbardziej ich nienawidzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Po chwili miałeś już ciało, a ekipa z Luckiem cię osłaniała. Dookoła mordor i hałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dołączam do obrony... nikt ma nie przeżyć... z amerykan. Nie może być światków tego zdarzenia. Po wymordowaniu światków, zwołuje ekipę wokół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Wszyscy się zebrali obok ciebie. Lucek policzył, że Najwięcej killi ma Gilda, po niej jest Visari, a na samym końcu Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Ja siebie nie liczę bo w ogóle nie strzelałem... - Dobra... teraz po obiekt B - powiedziałem wracam do terażniejszej Equestrii i idę do Kraju podmieńców po ciało Chrysalis... nie wiem czemu, ale mimo, że to moja ciocia... wciąż mam ochotę ją zabić... ale tego nie zrobię. Te dwa prezenty są dla mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Po chwili miałeś ciało ojca i czarną trumnę Chrysalis. Lucek ukrył je w torebce zmniejszającej. (niedoinformowani niech obejrzą Harry Pottera 7) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Dobra... spierdalamy, zanim ktokolwiek nas zobaczy - powiedziałem po czym przenoszę się z ekipą do Sekcji Projektu Łazarz. Po chwili przekazuje ciała Naukowcom. - Jeśli moje obliczenia są sprawne, uda nam się je wskrzesić... uważajcie na ciała... a szczególnie na TO - powiedziałem wskazując na mojego ojca, Abdula Al-Bashira... każdy rodowity Irańczyk-Lunarny zna jego historie i poświęcenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Potem skoczyć do Tartaru z Lily po Dusze i będzie można ich wskrzesić. Ciała będą odtwarzane przez 2 tygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dokładnie... odwracam się do Ekipy... - Powiem... zaskoczyliście mnie. Teraz czekać dwa tygodnie... i można wypuścić na światło dzienne istnienie Projektu Łazarz... wraz z dowodami na to, że Federacja Nowej Persji... pokonała śmierć - powiedziałem. Jeśli moje obliczenia są poprawne, nanity sprawią, że dusza automatycznie wróci do ciała. Więc nie będzie trzeba zapieprzać do tartaru... znowu... po ciało cały czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Wszyscy się rozeszli, zadowoleni. Ta wasza wycieczka trwała cały dzień. Jest dziesiąta w nocy... Radzę wracać, bo dostaniesz wpierdol patelnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 No to spierdalam spowrotem do domu, bo nie widzi mi się dostać patelnią w łep od Lily za to, że: 1) nie wziąłem ją na akcje 2) Jak się zepsuł jej komputer... znowu... to musiała czekać na mnie cały dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Prędzej dostaniesz od Twi...Bo Lily gania za nią cały dzień z ulotką. A Twi nie chce jej pozwolić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Wchodzę do domu... - Już jestem - i szykuje się na lanie... lub/i męczenie Lily. Ciekawe czego ona tak chce, że męczy o to Twilight. Znając, życie to pewnie jakaś gra której flaki wiją się strumieniami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Twi już śpi, a Lily przylazła do ciebie z ulotką. Jej spojrzenie było jednocześnie błagające i jednocześnie mówiło "Daj, bo zabiję". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Sprawdzam co to za ulotka i co na niej jest zawarte... mam przeczucie, że to co tam się znajduje jest... bardzo złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Zależy... Ogłoszenie o zapisach na "Koła wojowników" czyli kółka, na których kucyki uczą się walczyć. Jest karate, walka z bronią białą... Z bronią palną... Sporo tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - A co na to Twilight? - spytałem się córki. Mam przeczucie, że się nie zgodziła... no trochę to będzie opłacalne, lecz To zależy też od Decyzji Twi... w sumie nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Mama uważa, że to niebezpieczne, bla bla bla - powiedziała Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - W sumie... trochę prawda. Ale gdzie ten kurs... w Equestrii czy w Federacji... bo Equestria używa swoich broni palnych... które ni przypominają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 W Equestrii z pomocą Federacji... Przynajmniej tak pisze na ulotce. Uczą się tam dzieci i źrebaki. "Aby wzmocnić relacje międzynarodowe". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jasne... ale i tak 60% Equestrii nie lubi ludzi... z rodzicami Twi na czele. - Wiesz, że mógłbym cię uczyć strzelać... ale pewnie chcesz tam chodzić by zawrzeć nowe znajomości... - Lucek... tam jest używana broń ćwiczebna? Jak tak, to nie ma powodu do Obaw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts