Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Plastikowa, na kulki z farbą. Czy to może być niebezpieczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - A... o PaintBall. To nie groźne, jeśli się ma sprzęt... TWILIGHT! - powiedziałem by zawołać żonę... mam nadzieje, że nie robi nic ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Taak? - zawołała z pokoju Bolta. Pewnie sprząta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Idę do niej. - Lily dała mi tą ulotkę - powiedziałem pokazując ją. PaintBall jest całkowicie bezpieczny... nikomu się nic nie stanie... o ile będą nosić maski i ochraniacze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Spojrzała na ciebie z miną "Po czyjej stronie stoisz?" i wróciła do sprzątania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Kochanie... PaintBall jest bezpieczny, tam się nic nie stanie puki wszyscy mają Maskę i ochraniacze... ale ty w domu decydujesz o zajęciach pozaszkolnych dla dzieciaków... jestem po niczyjej. Zrobisz co uznasz za stosowne, ale to dobry sposób by Lily się oderwała od Komputera i Konsoli... dobrze wiesz, że ona spędza przy nim większość dnia, nie licząc Szkoły i spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Wtedy wpadła Lily. - Elo tata, pożyczyłam twoją kartę kredytową, żeby zapłacić za konsolkę przenośną. Mam nadzieję, że się nie gniewasz - powiedziała szybko i wyszła. Twi spojrzała na ciebie "Srsly". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Ok... zaraz, CO? Lily... choć no tu na moment - powiedziałem. Teraz to ja się już wkurwiłem. BY moją kartę brać bez powiadomienia mnie? Nie no, teraz ja jej nie daruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Nom - powiedziała, gdy przyszła. Wyszczerzyła się, zupełnie jak Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) - Po pierwsze... takie sprawy się załatwia ZANIM się coś takiego zrobi... Po drugie, to była Złota czy ta granatowa? PO trzecie, ile ona kosztowała... - jak usłyszę odpowiedzi... to się chyba załamie. Edytowano Maj 10, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Ta złota. Tylko tysiak, nie martw się - powiedziała i machnęła lekceważąco kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Chywtam się za klatkę piersiową... - Służbowa Karta... na potrzeby państwa i Restauracji... tysiak... tysiąc... - usiadłem wciąż chwytając się za klatkę... Faruk mnie zajebie... Rada mnie zajebie... PAŃSTWO MNIE ZAJEBIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Twi spojrzała na ciebie, zaniepokojona. Lily nie zrozumiała, o co tyle szumu i poszła grać w Dead Space. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Dosyć tego dobrego - powiedziałem i poszedłem do Lily i odłączyłem prąd. - Lekceważenie czegoś takiego to nie był dobry wybór... po czymś takim na pewno ci nie dam jechać na ten kurs - powiedziałem do niej wyraźnie niezadowolony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Teraz to zobaczyłeś Rage przez duże R. Jedno wiemy... Lily odziedziczyła coś z genów Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Nie masz się za co wściekać młoda panno. Po pierwsze... całe dnie siedzisz przed komputerem i konsolą... Ja w twoim wieku... wciąż piłem mleko matki... ale to nie ma znaczenia bo u Ludzi inaczej jest ustawiony rozwój... tak czy siak, twój wiek odpowiada do 12 latki... ja już w twoim wieku pracowałem. Prócz siedzenia, użyłaś służbowej karty w celach prywatnych, za co mogę najprawdopodobniej wylecieć z roboty. Nie dałaś mi innej drogi. Co masz do powiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Skąd miałam wiedzieć, że to służbowa?! - wrzasnęła. Ojojoj... Dywan się podjarał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Nie tym tonem... Może dla tego, że na NIEJ JEST NAPISANE "WŁASNOŚĆ FEDERACJI"! NA GRANATOWEJ JEJ NIE MA, WIĘC MOŻNA SIĘ BYŁO DOMYŚLEĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 - Kiedy tam nawet granatowej nie było! - wrzasnęła. Fotel się jara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Uspokój się. Ale i tak się mogłaś zapytać... wiesz co... mam dość. Starałem się być dobrym ojcem... ale jednak to się nie udało... rodzice Twi, mieli racje - powiedziałem i wychodzę z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Lily chyba się uspokoiła, ale pożar sam się nie ugasi. Już się zajęły drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Usuwam pożar... i wychodzę z domu... kurwa, przegieła tym razem. Może sobie zapomnieć o tym obozie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Wszystko ugaszone. Lily się już nie pokazała. Twi zajęła się kolacją. Już czas jeść i iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Kolacja będzie w ciszy... Lucjan... znając życie, Lily jest na mnie zła... zgadłem? Zasłużyła sobie, mogła się zapytać jeśli o to chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Taka średnio zła... Tym bardziej, że zrobiła sobie własne źródło prądu... Podpięła kabelki do własnego rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts