KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Po zjedzeniu kolacji idę spać i ustawiam sobie budzik tak by zdążyć rano na Otwarcie Restauracji... mam nadzieje, że się uda ten dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 [speeeeeeed] Obudziłeś się o ósmej. Dzisiaj wielka Gala... Z restauracją dobrze szło, dużo klientów. Lily wciąż była na ciebie lekko wkurzona. Delicate próbowała pomagać w restauracji, to podawała puszki z napojami. Gdy się jej mówi "zielonemu kucykowi czerwoną puszkę" to rozumie. Bolt pomagał przy gotowaniu. Nauczył się robić lasagne i spaghetti. Twi raczej nie miała jak pomagać. Gilda siedziała w kącie i pilnowała. Cloudi robiła za kelnerkę wraz z Rarcią, a Ghost zgłosił się do pokazywania stolików. Wszystko szło super. Nawet Faruk nie skapnął się z tą kartą, albo po prostu to darował. A obudziłeś się dlatego, że... Mała fioletowa Delicate siedziała na tobie z uśmiechem w ślicznej, jasnofioletowej sukieneczce. Jej grzywa była spięta kokardką w tym samym kolorze. Twi nie było obok ciebie w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Głaskam ją z uśmiechem... - Dzień dobry, córeczko... - Powiedziałem po czym jak pozwoli, wstaję z łóżka i patrzę która godzinka. Za niedługo cza będzie pojechać do Tego Canterlotu. Moja Mama będzie, i Faruk z kimś... nie powiedział z kim. Będzie poniekąd problem, bo rodzice Twi też tam będą... takie moje szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 (:Obudziłeś się o ósmej"...) Deli uśmiechnęła się, zlazła z ciebie i podreptała na dół.Chyba tylko ty jeszcze jesteś na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (Sry...) Więc wstaję i idę coś zjeść na śniadanie... potem idę się przyszykować na Imprezę. Mam nadzieje, że sobie poradzą dzisiaj beze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Twi już zrobiła wszystkim po kanapce z sałatą. Zajęła się zdejmowaniem Deli stroju. Gala dopiero wieczorem, więc mała zdąży go wybrudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Mam nadzieje, że nie okaże się największym fiaskiem w Histori... to też poniekąd impreza polityczna więc oprócz Equestriańskich szych... będą jeszcze Szychy z Federacji... by zacieśnić przyjazne więzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 To się przygotuj. Lily, Bolt i Deli już mają wdzianka, które mogą włożyć w każdej chwili. Fryzurki już też mają. Nawet Twi spięła grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Więc ja też się szykuje... coś czuje, że ten wieczór zapadnie nam na długo w pamięć. Po przygotowaniu, i jak zostało jeszcze czasu, to znajduje sobie jakieś zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Zajęcie to czytanie Deli. Wreszcie przyszedł czas, by się tepnąć na Galę. Zachód słońca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 No to zbieram rodzinkę i się tam teleportuje... nie dość, że braciszek, wczoraj dał mi info o tym, że muszę tu jakąś przemowę walnąć, to jeszcze mnie poinformował tak późno, że od razu poszłem z pracy do domu układać przemówienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Lucek dzisiaj jakiś dziwny... Po teleporcie powiedział ci, żebyś uważał. Na gali była masa kucy i kulku ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Wiec szukam Mamy, Faruka i jego towarzyszki na balu, bo się tak chełpił, że znalazł towarzyszkę... dosłownie, całą skrzynkę mam zapchaną jego E-mail'ami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Znalazłeś Papillon. Jako jedna z Władczyń musiała witać gości. A gdy gości jest kilkaset... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 ... to ma niezłe zajęcie. Więc idę do kolejki w jej stronę i jak będzie kolej mojej rodziny to ją witam. - Witaj, Mamo... - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 - Witaj - powiedziała i przytuliła cię jednym kopytem. Tłum zaszemrał. Wśród gości dostrzegłeś głowę Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Po chwili ją puszczam... - Nie będę ci na razie przeszkadzał... sprawdzę co u brata - powiedziałem i poszedłem do mojego braciszka. Mam nadzieje, że ta jego partnerka to nie jest wymysł jego bujnej wyobraźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Eeeee... Czy to Lucek się twoimi oczami bawi, czy Faruk... Jest z Lyrą?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Nie... lucek się takimi rzeczami nie bawi... chyba. Podchodzę do nich z niedowierzaniem. - Lyra? Ona jest twoją partnerką na bal? Szczerze, spodziewałem się jakieś kobiety ludzkie... ale patrzcie, jaka miła niespodzianka, kope lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Faruk się zarumienił, Lyra też. Dobra, niedługo twoja przemowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Ps... dzięki, że zrzuciłeś na mnie obowiązek przemowy za ciebie... dobrze, że jesteście razem... w sumie... pasujecie do siebie jak ulał... - powiedziałem. Potem idę do miejsca gdzie mam przemawiać... tysiące oczu na mnie się gapią... jak małe harcerki z Kansas, jak nie chciałem od nich tych zakichanych ciasteczek... dobra... nie wspominaj bo koszmary po nich będziesz mieć... dobra... czas gadać. - Witajcie... jak już pewnie większość z was się zorientowała... jestem Książę Allan Al-Bashir, mąż Twilight i jeden z założycieli Federacji Nowej Persji. Od czego by tu zacząć... ciesze się, że zostałem zaproszony na tą wspaniałą uroczystość jaką jest ta Gala. 2 lata temu, nie spodziewałem się, że będę tu stał i przemawiał do was... jak wiecie, trafiłem tu pod postacią człowieka... który wraz z swoimi dwoma kompanami trafili tu przypadkiem wraz zemną... i nawet się cieszę, mimo... że na początku się was bałem... pierwszy raz wtedy stanąłem przed istotą która intelektem dorównuje Ludziom, jak i posiadająca jak wszystko tutaj... swoje piękno. Podczas ataku Amerykan... ja i moi przyjaciele, w tym Ghost i Capo... tego drugiego pewnie większość zna... byliśmy jedyną trójką Ludzi która walczyła po waszej stronie. Podczas tej wojny też staliśmy się jednymi z was... kucami. Jak to mówił kiedyś mój świętej pamięci ojciec "Przyszłość jest niczym książka, to my i TYLKO my dzierżymy do niej pióro... i tylko my mamy prawo ją pisać", Equestria ma coś czego Ludzie nigdy nie osiągną... nie chodzi mi tutaj o magie... chodzi mi tutaj o jedność. Wy... kucyki zjednoczyliście się i razem stworzyliście przepiękne państwo... ludzie nigdy czegoś takiego nie mogli osiągnąć u siebie... mój lud uciekł tutaj z powodu bratobójczych walk... ale dzięki temu, jesteśmy silniejsi... i jak się większość z was zgodzi... Federacja miała też duży wpływ na dzisiejsze dni... wyleczenie Nimfomanizmu... niedawna Wojna z Gryfami... Federacja wspierała, każdych... to był nasz znak podziękowania... że pozwoliliście nam tutaj zostać... dzisiaj Federacja i Equestria są Sojusznikami... i tak będzie, i wam to obiecuje. Na zakończenie, chciałbym dodać... dziękuje wszystkim... nie tylko Księżniczkom, ale też i wam... jesteście wzorem na którym powinno się wzorować Ludzkie społeczeństwo na Ziemi... Dziękuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Tłum wydał zbiorowe 'Yaaaaay'. Wtedy poczułeś coś dziwnego. Jakbyś miał się zaraz rozkaszleś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Dziwne... schodzę z sceny i idę szukać mojej rodzinki... dziwnie się czuje... jak widzę, moja przemowa się udała... oby mojej rodzince i mamie się to też spodobało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 W połowie drogi zacząłeś się dusić. Oddychałeś, ale nie przynosiło ci to tlenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Opieram się... kurwa... duszę się... z powodu braku tlenu upadam na ziemie... jak kuce tego nie zobaczą... to oznacza, że trzeba zainwestować w Okulaty... Jak się da, to wołam najbliższego kuca o pomoc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts