Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Nagle wszyscy się od ciebie odsunęli. Straciłeś czucie w całym ciele. Nagle wszystko zrobiło się wielkie, albo ty zmalałeś. Kucyki patrzyły na ciebie ze strachem. Wtedy usłyszałeś śmiech NMM. Ktoś cię podniósł i zakołysał tobą. Spojrzałeś... We własną twarz z turkusowymi oczami i gwieździstą grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Spoglądam na to... ze strachem. Nightmare Moon. - Mogłem się domyślić, że tu jesteś. Dusiłem się, więc oznaczało, że coś paskudnego tu jest... czego chcesz, jak znów zapanować nad Ciałek Celesti, to możesz sobie pomarzyć... nie uda ci się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Otworzyłeś usta, ale nie wydobył się z nich żaden dżwięk. Zrozumiałeś. Jesteś w naszyjniku, któryNMM wkłada sobie na szyję. Ciszę dookoła przerwał znajomy głos rozpaczy. - Allan! - krzyknęła Twi biegnąc w twoją stronę. Po chwili przeleciała przez salę w przeciwnym kierunku i uderzyła w ścianę. - Mama! - zawołała Deli i pognała do niej. Edytowano Maj 11, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Nie! Dobra... staram się coś zrobić... COKOLWIEK! BY SIĘ STĄD WYDOSTAĆ! JESZCZE POŻAŁUJESZ! ZAŁATWIĘ CI TAKIE KATUSZE, ŻE BĘDZIESZ BŁAGAĆ BYM CIĘ ZNISZCZYŁ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Papillon też przybiegła z Celką i Luną. Wszystkie trzy padły na ziemię nieprzytomne. Nightmare Moon uśmiechnęła się do trzymanego Patyka. Kilkunastu strażników się jej pokłoniło. Za ich przykładem poszła reszta kucy. Faruk i inni ludzie wraz z Lyrą zostali do tego zmuszeni magią. NMM puściła kilka kucy wolno. - Ogłoście Equestrii, że władczyni wróciła - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 LUCJAN!!! GDZIE JESTEŚ! CO SIĘ DZIEJE! KURWA MAĆ! Nie dam rady... nie mogę nic zrobić... kurwa jego MAĆ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Patyk nie odpowiadał. Nie czułeś jego obecności. - Wyjdźcie wszyscy i głoście powrót królowej - powiedziała. Wszyscy goście wybiegli z sali. - A wy - zwróciła się do strażników. - wtrąćcie ichdo lochów. - wskazała ludzi, księżniczki, Faruka, Twi i dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Przyrzekam ci... jak stąd wyjdę, to pożałujesz tego... załatwię ci takie cierpienie, że na długo zapomnisz o ponownych atakch... na długo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Nie zapowiadało się na twój powrót. Po wyniesieniu więźniów jeden ze strażników podszed do NMM. - Wybacz, Pani, ale.. Celectia w ramach zapłaty pozwalała nam... Zabawiać się więźniami.. Czy ty też... Nie pozwoliła mu skończyć. Delikatne potrząśnięcie naszyjnikiem oznaczało pokiwanie głową. Strażnik uśmiechnął się i wybiegł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Zrobiła to by mnie wkurwić... i się jej to KURWA UDAŁO. ZAPIERDOLE CIĘ... ZARĄBIE JAK PSA! [Wklej tutaj ponad 1203 słów obraźliwych, poniżających i innych bluzg] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Nightmare moonuniosła naszyjnik do poziomu oczu i uśmiechnęła się podle. Następnie ruszła w stronę lochów, pewnie by posłuchać krzyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Robi to specjalnie... ona mi to kurwa robi specjalnie... i się nie uśmiechaj bo żółte zęby ci wi... kurwa... sam siebie obraziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Po chwili zaczęły się krzyki. Najpierw Celka... Potem Luna... Następnie Lyra... Do tego Papillon... I Twilight... Wszystkie jęczały i krzyczały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Zapłacisz za to... obiecuje ci to... obiecuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 NMM jeszcze raz uniosła naszyjnik. - Może wolałbyś popatrzeć? - zapytała złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - To daj jeszcze popcorn i cole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 NMM się zaśmiała. Wtedy to usłyszałeś. I zobaczyłeś. Mała Delicate we łzach siedziała w celi obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Rozsiadam się wygodnie... - Wiesz... nie spodziewałem się po tobie takich posunięć... prędzej po sobie jak byłem jeszcze na ziemi... no, chyba że jeszcze nie poszperałaś mi w głowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 NMM nie zdążyła odpowiedzieć. Deli zobaczyła was. - Tata... Pomoze? - zapytała. - Nie - odpowiedziała jej Nmm twoim głosem. - Tata... Nie... Nie kocha? - zapytała Deli. To chyba jej najdłuższe zdanie w życiu. - Nie - ponownie powiedziała NMM i odeszła od celi. Mała wybuchła płaczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Heh... - Stare posunięcie... zniszczyć reputacje opentanego... może jeszcze mi odetniesz moją godność albo zgwałcisz kogoś... stare manewry... w moim świecie to już przeżytek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 - Przyjżyj się. - rzeczywiście. Jakoś tak... Klaczowato wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Pobladłem... - Ty mnie wykastrowałaś... ja pierdole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 - Coś powoli łapiesz - powiedziała. Po chwili jej wygląd zmienił się na ogiera. - Nienawidzę być przeciwną płcią. Na razie utrzymam ten wygląd. Specjalnie dla nich. - wskazała drzwi na końcu korytarza. Wyszli z nich strażnicy z nieprzytomnymi klaczami na grzbietach. Wrzucili je do cel i poszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Pamiętasz co kiedyś mówiłem w Zebrice? Mówiłem prawdę... w Federacji miałabyś poparcie gdybyś nie była taka jaka jesteś... ja też nie kłamie. O włóczni mówiłem prawdę, lecz nie wspomniałem wtedy o tym zabezpieczeniu... mój lud też lubi wizje wiecznej nocy... ale raczej daleko do takowego planu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 NMM chyba już nie słyszała. Wyszła z lochów i poszła do komnat. Za oknami było już ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts