Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Uspokój się. Co było to się nie odstanie. Teraz jedyne, co możesz zrobić to pomóc naprawiać szkody zadane przez Nightmare Moon - powiedziała. Usiadła obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Westchnąłem... - Dobrze, że odzyskałem swoje dawne ja... chociaż tyle dobrego - powiedziałem... lecz czułem, że jakoś dziwnie pożałuje tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Właśnie, zajrzyj, tata, w lustro - krzyknęła zza drzwi Lily. Papillon cię przytuliła pocieszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Odwzajemniam... - Zaraz... jak to w lustro? - lecę do najbliższego obiektu który mi pokaże jak wyglądam... mam nadzieje, że nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Super... Może powiem to delikatnie... Już nie będzie "przygód łóżkowych" z Twilight... Przynajmniej Patyk powiedział ci, że to potrwa tydzień... Do tego w wersji NightmareMoonowej. Edytowano Maj 12, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Po pierwsze... nie odzywaj się do mnie przez jakiś czas... po drógie... wrzeszczę w niebogłosy jak kobieta... którą jestem. Na dodatek mam wygląda Ala NMM... zaje kurwa biście. Edytowano Maj 12, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Papillon westchnęła. - Uspokój się... Minie ci to po tygodniu maksymalnie, o ile nie szybciej - powiedziała. - Teraz idź po rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Ale jak ja się im tak pokaże!? Matko boska... jeszcze gorsza będzie myśl o tym, że... Capo się będzie do mnie dobierał... jak spróbuje to go strzele... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Na razie go tu nie ma. Teraz idź tam... Weź głęboki wdech. Przecież ty niczym nie zawiniłeś - powiedziała. Jej chyba nie przeszkadzał twój wygląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Dobrze... ale jak Chrysalis się do mnie odezwie, to nie będę żałować bluzg... Po cholere ją wskrzeszałem przed tą Galą - powiedziałem zmierzając w stronę drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Cisza. - Zaraz... To Chrysalis... Żyje? - zapytała Papillon. Trzeba było ją poinformować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Tak... za niedługo masz urodziny... więc postanowiłem ją wskrzesić... ale po tym, jak się do mnie zwróciła, to znaczy, że nie jest wdzięczna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Jest zbyt dumna by dziękować. Dziękuję ci za nią - powiedziała. - Nie będę cię dłużej zatrzymywać. Pójdę poszukać siostry - dokończyła i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Gdybyś wiedziała co jeszcze przyszykowałem... więc idę szukać mojej rodziny... NIE CHODZI MI O TĄ JĘDZE CHRYSALIS! O Twilight i innych... nie zdziwię się, jak będą na mnie... no... źli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Twi Deli wciąż spały w swojej celi, mimo, że drzwi były otwarte. Bolt siedział obol. Lily się szwendała po zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Budzę ich. Jak ich przeproszę?... ale nie spodziewam się przebaczenia... nie wiem, czemu inni mówią, że to nie moja winna, dałem się opętać jej jak jakieś kurwa dziecko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Obudziłeś Twi. Najpierw spojrzała na ciebie z bólem w nieprzytomnych oczach. Potem się rozbudziła i ból zastąpiła radość. Wyciągnęła w twoją stronę kopyto, jakby chciała się upewnić, że to nie sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Tulę ją... - Wróciłem... ale nie pełny... można powiedzieć, że masz żonę... - powiedziałem... kurwa, wciąż jestem wykastrowany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Ważne, że... Że jesteś - powiedziała i odwzajemniła słabo. Nagle kątem oka zobaczyłeś błysk bieli. - Witaj, Allanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Spoglądam na tego kogoś... - Kim jesteś... i skąd... zresztą, po co się pytam o moje imię kryminalisty... - powiedziałem z zniesmaczeniem w głosie... dosłownie spieprzyłem tą sprawę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Za tobą stała biała alicorn. Nie było na niej żadnych ciemnych plam. - Jestem Lucy - powiedziała wręcz anielskim głosem. Twi patrzyła na alicorn zdziwionym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Miło mi... więc... po co tu przyszłaś... bo skoro tu jesteś, to pewnie masz jakiś interes... - spytałem się klaczy... ten anielski głos... hah... ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Chciałam ci tylko wyjaśnić, czemu to opętanie się zdarzyło - powiedziała. Nawet Deli się obudziła. Rozejrzała się i znowu zasnęła. Pewnie zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Czemu... i tak wystarczająco jestem wkurzony... na siebie, że dałem się tak podejść i na mojego "Ducha Stróża" który na mnie nałożył ograniczenia... a podczas rządów NMM bawił się w najlepsze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - To pierwsza sprawa. Nie on, a ona - powiedziała. Zauważyłeś, że nigdzie nie widzisz patyka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts