Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Papillon uspokajała Faruka, który przysięgał, że naśle Capo na strażników za to co zrobili Lyrze. Chrys stała obok i przewracała oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Uspokuj się, Bracie... też mam ochotę ich oskórować, ich mięso rzucić psom, a z skóry zrobić pościel... nie pytajcie... Znając Lunę, ona ich już ODPOWIEDNIO ukaże... to mogę ci gwarantować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Ten się nie uspokoił. Polazł przeklinając do jednej z komnat dla gości. Pewno do Lyry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Uspokoi się. Jak się czujesz... Mamo? - spytałem się. Znając Tą Dziurawą Sukę, pewnie wtrąci swoje trzy grosze do mojej wypowiedzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - W miarę dobrze. Słyszałeś co zrobiła Twi w lochach? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Rano i Wieczór... nawet przed snem mi puszczała powtórki. Teraz Nightmare Moon gnije sobie w celi w samym środku mojego ciała... obiecałem jej męki... a "nie ma większej męki niż ja" KONIEC CYTATU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - W tym rzecz... Każdy więzień ma raz dziennie. Twilight jako jedyna miała dwa. Zgłosiła się za Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Zrobiłem nie ciekawą minę... - Tak czy siak, już po wszystkim... i mam dla ciebie dobrą wiadomość. Przez tydzień będziesz miała córkę... - powiedziałem. Zajebie cię pewnego dnia Murzyńska Suko (NMM) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Ale duszę dalej masz płci męskiej. I to się liczy - powiedziała. Nagle Chrys podbiegła do was i chwyciła Papillon. W ostatniej chwili. Twoja matka już straciła równowagę. Starała się cały dzień wszystkim pomagać. Sama musi odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Spojrzałem na Chrysalis i kiwnąłem do niej głową... - Odpocznij mamo... nie będę ci już przeszkadzał... - powiedziałem. Teraz ta najgorsza część... sprawdzam czy mój tata jest gotowy do wybudzenia... będę musiał mu wyjaśnić dlaczego jego żona jest "Owadem" i przede wszystkim, DLACZEGO JEGO SYN W KTÓRYM POKŁADAŁ TAKIE NADZIEJE JEST KLACZĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Z nim dłużej idzie, bo to człowiek. Bardziej złożony organizm, itp. Chrysalis zabrała siostrę do jednej z królewskich komnat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Za ile mniej więcej odzyska to co było po śmierci... z tego co wiem, fragment mózgu z wspomnieniami nie został uszkodzony... sprawdzam na PDA w moich rzeczach które tutaj miałem... Teraz skoro jestem coś Ala NMM... ale bez przesady, to Luce... znaczy Lucy będzie miał więcej odpoczynku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Powinien móc być wybudzony za najwcześniej dzień, a najpóźniej tydzień. Tyle masz informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Dobrze... więc idę robić coś co pomoże mi poprawić i tak już moją rozpieprzoną reputacje... może moi Przyjaciele mi wybaczyli... ale reszta... coś w to wątpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Powoli robi się noc. Chyba wypadałoby wrócić do Twilight i się przespać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Wracam więc i tak też czynię... dziwnie to będzie wyglądało, że dwie klacze są wtulone w siebie... dzięki NMM... po wejściu do sypialni kładę się i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Jednak coś ci nie dawało spać. Cichy szloch pod łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Sprawdzam co to jest... i strzelam że to Delicate... pewnie się mnie boi... nie dziwie się, po tym co jej NMM powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Deli. Siedziała tm i lizała poparzone kopyto. Szlochała przy tym mamrocząc coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Staram się jej jakoś pomóc... mam nadzieje, że nie wystraszy się mnie. Po tym jak kopyto będzie całe, tulę ją... ona powinna wiedzieć, że ja nigdy bym jej nie skrzywdził... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Nie protestowała przeciw leczeniu kopyta. Potem zachlipała. - Tata nie kocha... Tata... Tata nie... - powtarzała, coraz szybciej wylewając łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Przytulam ją... - Kochanie... dobrze wiesz, że cię kocham... to nie byłem wtedy ja... wiesz, że bym cię nigdy nie skrzywdził - powiedziałem, tuląc ją... Wielu się pyta, czemu Deli traktuje, jak traktuje... NMM wie czemu... ponieważ, nie chce znów jej stracić... o Lily się nie martwię, bo ona prędzej zabije i zabawi się swłokami porywacza... a Bolt... ma nadajnik od Lily... nie pytajcie... sam się niedawno dowiedziałem. Dać córce PDA wojskowe, i już szpieguje wszystkich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Deli tuliła cię. Wciąż płakała, ale teraz jjakby z ulgą. NMM w tobie się zaśmiała. Deli podskoczyła, mimo, że nie powinna tego słyszeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Spoglądam na nia... - Słyszałaś śmiech złej pani? Spokojnie, nic ci nie zrobi... jest głęboko we mnie i jedynie co może robić to komentować i oglądać... jesteś bezpieczna - powiedziałem, po czym zwróciłem się do NMM. - A ty tam cicho... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 - Hmpf - odpowiedziała NMM. Deli zachichotała. Ziewnęło ci się. Deli też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts