KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Załamany... jak on nie pamięta... to oznacza, że przez 2 lata... potrząsam głową. Więc robimy tak... skanuje wzorzec Capo i dorównuje go do Klaczy które znam... może jakaś się mu trafi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Patyczkowa (bo patyk nie wypada) odmówiła współpracy. Uznała, że za dużo już się namęczyła ostatnio, tym bardziej z Nightmare Moon. Więc strajk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 ... nie o twoją pomoc mi chodziło Lucy... po prostu myślę sprawdzając wszystkie klacze... prócz tych żonatych oczywiście... i sprawdzam kto pasuje do Capo... nie musisz pomagać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Jedyne wolne klacze to Rarcia, Cloudi i Lyra. Lyra już pewno nie na długo wolna, Rarcia nie pasuje, bo Capo nie lubi sprzątać. Tymczasem jednoróg już do końca zakopał się pod kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Czekaj... Cloudi Sunshine... biorę PDA i sprawdzam coś więcej... bo wiem, że któraś Klacz z Armii Cudzoziemskiej miała WIELE wspólnego z Capo... sprawdzam czy to Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Coś tam kiedyś miała z nimfomanizmem. Chyba ona się nadaje dla tego histeryka. Matko, jak on się różni od tego Capo, co do Equestrii przyleciał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Wychodzę z pokoju... ZABIERAJĄC WSZYSTKIE OSTRE RZECZY... następnie wybieram numer do Cloudi i mówię jak odbierze. - Cloudi... jest sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Tak? - zapytała. Znając życie Capo i tak sobie sztylet wyczaruje, jeśli będzie chciał się pociąć lub wykastrować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Masz może chwilkę? Musisz mi pomóc w sprawie Capo... - powiedziałem. Musi się zgodzić... inaczej ten debil się wykastruje... a przy jego umiejętnościach, to chociaż jedno jądro odetnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - A co się stało? - zapytała. Nightmare Moon już ci podesłała obrazek, jak Cloudi rzuca słuchawką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 PIERDOL SIĘ! - Bo wpadł w kiepskiego doła i potrzebuje byś mi pomogła go pocieszyć... to mogę po ciebie wpaść? - spytałem się. Proszę... proszę... proszę... proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Dobra... Chociaż nie wiem, jak ja mam mu pomóc... - powiedziała. Nightmare moon podesłała ci obrazek, jak Cloudi daje ci z liścia, gdy jej wyjaśniasz problem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Więc teleportuje się i jej wyjaśniam w czym jest problem... Capo postradał zmysły a ja jako jego najlepszy przyjaciel... no, nasze teksty do siebie mogą mówić co innego, ale dobrze się rozumiemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Cloudi znieruchomiała. To dosyć dziwna prośba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Nie chodzi mi o to... chodzi mi, byś... kurwa... ja... znaczy... heh... zapomnij - powiedziałem po czym poszedłem w stronę drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Cloudi dalej stała na środku pokoju. Na serio dziwna prośba. W tym czasie Lucy zaalarmowała twój mózg. Zanim cokolwiek powiedziała, usłyszałeś Nightmare Moon. - Zaraz go zabiją za próbę zgwałcenia Chrysalis! - zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) - Nie musisz... po prostu... on jest bardzo samotny. Nawet tego nie wiesz, ale macie wiele wspólnego... spotkaliście się i wiesz jaki bywa... z resztą... Zapomnij - powiedziałem po czym się teleportuje do tego debila by go powstrzymać. Edytowano Maj 13, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Zabierzcie, bo go zatłukę! - wrzasnęła Chrys. Wisiała pod sufitem, a pod nią stał Capo. Posyłał w jej stronę swoje macki. Ciotuna paliła je na popiół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Pomóc... czy nie pomóc... korci bym nie pomagał... ale później ja dostane ochrzan od matki, bo pewnie Chrysalis wygada... z ciężkim sercem... bo nie mam ochoty tego robić... ratuje Chrysalis, a jego zabieram gdzieś gdzie nikomu nie zrobi krzywdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Musiałeś go ogłuszyć, bo się rzucał. Jedyne bezpieczne miejsce to jego dom w Ponyville. Wystarczy zamknąć drzwi na klucz. Tymczasem Cloudi chce z tobą rozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Zamykam na klucz... Stawiam barierę... Stawiam Turrety (Automatyczne wieżyczki z specjalnie załadowaną amunicją usypiającą), każe w Lost Hills by jedna z 3 satelit nad Equestrią obserwowała to miejsce i dała mi znać... następnie idę do Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Klacz nie pewnie na ciebie spojrzała. - Ja... Ten... Emmmm... - nie mogła się wysłowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Nie musisz nic mówić... przepraszam, że chciałem cię namówić... nie wiem, co sobie wtedy myślałem... byłem głupi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Właśnie... Przemyślałam to sobie... No i... Emmmm... Może... - powiedziała, gapiąc się, to na ściany, to na sufit, to na podłogę. Rumieniła się przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Zaraz moment... czy ty się zakochałaś w Capo? - spytałem z niedowierzaniem... Dobra... TEGO Się nie spodziewałem... jednak może się udać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts