Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Klacz nie odpowiedziała. Tylko się zarumieniła. No to chyba mu pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Więc... idziemy? - spytałem się... Capo będzie zadowolony... a Ghost nie uwierzy... dosłownie pewnie będzie musiał zobaczyć to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Cloudi pokiwała głową. Capo się już obudził, więc możecie się tepnąć do niego. Ciekawe, jak zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) - Więc lecimy - powiedziałem i lecę do niego... dwie klacze wpadną do kapo, ZGADUJE, ŻE PALNIE O TRÓJKĄCIE! Tak czy siak tepam się do niego. /TELE TO CAPO Edytowano Maj 13, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Capo leżał w łóżku i obracał w kopytach nóż. Nie zwracał uwagi na to, że się przy tym kaleczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Capo... przyszłam z Koleżanką - powiedziałem... jeśli to nie pomoże... to ja się wyka... wait a Sec... KURWA!! NA MINĘ WLAZŁEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Fajno, trójkącik... - powiedział, nawet na was nie patrząc. Jego spojrzenie było puste, bez emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Spodziewałem się większych emocji... ale i tak to powiedział... - To ja nie będę wam przeszkadzał... Cloudi, powiedz co masz do powiedzenia, ciao - powiedziałem i wyszedłem z budynku... i obserwuje Rezultaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Nie zdążyłeś wyjść. Capo spojrzał na Cloudi. Jego spojrzenie natychmiast się zmieniło. Na gorsze. Jakby miał zaraz wyskoczyć z łóżka i ją... Ogier naciągnął kołdrę na głowę. - Zabierz ją... Proszę... - jęknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Cloudi... po prostu to powiedz... - powiedziałam do nie... dobra, przez mój żeński okres... znaczy żeński czas, będę do siebie mówić jak do kobiety... Cloudi, dasz radę, wyznaj to a powinno się skończyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Nie wyznała. Zarumieniła się, podeszła i zciągnęła z niego kołdrę. Następnie pocałowała go w usta. Capo gapił się na nią. Jakoś nie ześwirował. Następnie spojrzał na ciebie. - Zapłaciłeś jej, czy jak?! - mówiło jego spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Chłopie... to Cloudi, Kelnerka z Restauracji w której pracujemy obaj... nie pierdol, że jej nie kojarzysz, wiele razy się mijaliście... i nie, pomyśl. Ja bym zapłaciłbym kiedy kolwiek i komukolwiek za takie usługi? - powiedziałem do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Otrząsnął się z szoku. Następnie zrzucił z siebie resztę kołdry i ją przytulił. Odwzajemnił pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Uśmiecham się... - Dobra, to ja wam nie przeszkadzam... - powiedziałam i ruszyłam poza dom, i nasłuchuje efektów... mam nadzieje, że się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Przez kilka sekund było cicho. Potem nastąpiło skrzypienie łóżka. I kilka stłumionych jęków. No chyba zadziałało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Lucy... czas na ostateczny egzamin... JA SAM, sprawdzam czy się kochają i przeszło Capo... bo po jego szczęściu... wnioskuje, że tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Wait, lusterko... Capo już stoi... Cloudi leży... Capo się porusza... Jeśli chcesz zobaczyć więcej, poproś tych w środku by odsunęli firanki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Więc na razie strzelam, że się kochają... chyba, że jednak się kochają, Lucy. Ok, tak czy siak, sprawa załatwiona. Skoro się kochają... to idę do Ghosta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 On siedzi w domu i niańczy Storma. Bachur biega po domu, a ojciec gania za nim i ratuje, co się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Wchodzę... on nie wie, że ja klacz... będzie akcja. I BARDZO się ucieszy z powodu tego, że Capo ma dziewczynę... szczególnie jego portfel... tak, zakład był. Nasza trójka chyba się o wszystko zakłada... - Dzień dobry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Pomocy! - wrzasnął, łapiąc wazę i doniczkę. Mały świetnie się bawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Więc mu pomagam... on chyba nie ogarnia, że ja to ja... znaczy, że ta klacz to Allan... czyli ja... tak czy siak, pomagam mu zapanować nad Fanem numer 1 mojej córki... nie, nie przestanę go tak nazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Lucy wyczarowała cukierka, to się uspokoił. Wtedy Ghost ci się przyjrzał. - ALLAN?! - wrzasnął ze zdziwienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Patrzcie jaki wczesny... buzi w nagrodę chcesz, hahaha... - zaśmiałem się... zaraz to on się będzie śmiał... ale z rozpaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - JAKIM, KURNA, CUDEM?! - wrzasnął, aż Storm pobiegł na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts