KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Ta Czarna Dupa... Aka Nightmare Moon... opętała mnie na Gali i wykastrowała... nie chcesz wiedzieć jakie miałem koszmary w tym ciele...- powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Mama, co to znaczy 'kurna'? - zapytał Storm na górze. Rozległy się kroki na schodach. - Ghost? Możrsz na sekundkę? - zawołała Shy. - Uciekaj...! - wyszeptał pegaz i poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Dobra... później ci to powiem... - powiedziałem i wychodzę z domu... sprawdzam na PDA jak tam moja reputacja... czy ją NMM rozpieprzyła czy jednak nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Raczej nie. Lucy ci przypomniała o Twi. Już wieczór, a ty żonę samą zostawiłeś. Na cały dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Bo miałem sprawy z Capo do załatwienia, zrozumie to... ale i tak lecę do niej... muszę jej wytłumaczyć moje zniknięcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Twilight kończyła dezynfekować skaleczenia Delicate. Sama miała ich masę, ale przy każdym ruchu odzywała się jej boląca tylna część ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Witam ją całusem... - Dzień dobry, kochanie... i dziwnie to brzmiało i wyglądało - powiedziałem, porzypominając sobie, że jestem klaczą... tak czy siak, ja zaczynam się brać za jej rany i by już mogła normalnie funkcjonować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Twi milczała, gdy lałeś na rany wodę utlenioną. - Ja... Chciałabym cię... Przeprosić - powiedziała smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Spoglądam na nią zdziwiony... - Za co? - Ale za co ona przeprasza? Przecież nic mi takiego złego nie zrobiła... nie skrzywdziła mnie, nie zraniła, nic mi nie zrobiła więc za co przeprasza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Za to, że ci nie pomogłam. Za to, że jedyną moją reakcją na to, co Capo ci robił, było zasłonięcie oczu Deli. Za to - powiedziała. Mała spojrzała na was. Ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Nie przejmuj się... przynajmniej ktoś mnie ogłuszył, więc nie poczułam... poczułem. Ale z Capo to wyjaśniliśmy, i okazało się, że Cloudi się w nim zakochała z wzajemnością więc ich spiknąłem... problemów raczej nie będzie... - tule Twilight. - Nie przejmuj się... co było, minęło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 - Tak... - powiedziała. Deli znowu ziewnęła. Ona to chyba robi specjalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Nie przejmuj się... - cmoknąłem ją i wziąłem Deli... - Komuś się tu chce spać, co? To chodź... zaprowadzę cię byś mogła pójść lulu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Deli tylko na to czekała. Gdy ją ułożyłeś, od razu zasnęła. Twi siedziała w tej samej pozycji, tyłem do poduszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Spoglądnąłem na nią... - Czy coś jeszcze cię gryzie? - spytałem się jej... nie wiem, ostatnio coś taka jak by do mnie z dystansem podchodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Pokręciła głową i jakoś udało jej się obrócić. Położyła się, wtuliła się w ciebie i usnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Też zasypiam, jednak z obawą... coś jest nie tak, i sądzę, że Twilight nie powiedziała mi wszystkiego. Heh... mam nadzieje, że to nic poważnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Po przebudzeniu odczedł ból zadka po gwałcie. Lucy oficjalnie uznała, że masz ciało ogiera. Do tego... We łbie miałeś sporo capowatyvh myśli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 To nie odpowiednia chwila... za dużo przeszła w TYCH sprawach... sprawdzam czy jest jeszcze koło mnie... mam złe przeczucia, wciąż czuje, że coś przede mną chowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Leży sobie i śpi. Deli tuż obok. Sweeeeeeeet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Uśmiecham się... Potajemnie sprawdzam w PDA czy mój ojciec jest gotowy do wybudzenia... cza będzie pokazać krają sojuszniczym ową maszynkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Jeszcze nie. Jeszcze trochę musisz wytrzymać. Nightmare moon zaczęła wspominać'codowne' jęki i krzyki Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Cicho bo ja sprawię, że będziesz jęczeć... gówno mnie obchodzi co tam robisz... równie dobrze, możesz się spuszczać w moim ciele... i tak nie uciekniesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Hmpf. Tyle odpowiedzi. Zapadła cisza przerywana jedynie oddechami Deli i Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Więc czekam aż moje dwa skarby się obudzą... w między czasie sprawdzam jak tam sprawy mają się w Federacji... i inne ważne sprawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts