Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Śnili ci się ogierzy, których zabiła Nightmare moon. Właściwie, to NMM wpierdzielająca babeczki z nich. Niewesoło. Rano obudziłeś się wtulony w Twi. Klacz jeszcze spała. Do tego mała Deli siedząca obok na poduszce. - Co to pomarańcowa aura? - zapytała. Te słowa wystąpiły tylko między tobą, a Papillon... Około drugiej w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Jasnowidz... niekiedy są nie do zniesienia... ale na moją córkę nie mogę się długo gniewać. - Jak używasz, magii to wokół twojego rożku pojawia się taka aura... jej kolor zależy od rożnych rzeczy - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 - A co to gwałt? - zapytała. Tego raczej jej wyjaśnić nie możesz. Zauważyłeś, że jest nie wyspana. Na pewno przez talent poznała te słowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Podsłuchiwanie? Widać, że coś odziedziczyła po mojej stronie... - Jak podrośniesz... - powiedziałem krótko... czekam, aż Twi się obudzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Na to się nie zapowiada. Za to Deli chce się dowiedzieć, czemu ona nie ma aury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Masz aurę... każdy ją ma... nauczę cię magii z mamusią i będziesz widzieć swoją aurę... - powiedziałem z uśmiechem potem ją przytulam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 - To ją naucz, a nie tylko o tym gadasz - powiedziała NMM. Deli wlazła ci pod skrzydło i momentalnie zasnęła. Chyba czas śniadanie robić dla reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 "Co ty kurwa nie powiesz?" pomyślałem i wstałem by, żadnej z nich nie budzić... następnie idę do kuchni by przyszykować śniadanie... nie wiem jak Bolt i Lily zareagują na to, że dojdzie czwarty... ale nie spodziewam się fanfarów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Płatki z mlekiem dla bachurów i kanapki dla ciebie i Twi. Usłyszałeś skrzypienie łóżka w sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 No... zaraz się zacznie. Sprawdzam czy to Twilight, przyjdzie... i czy będziemy sami... bo na razie, maluchom nie wolno mówić... jak mi nie powiedziano o Faruku... tak czy siak... czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Twilight otworzyła drzwi do kuchni. Szła pewniesz, bez tak dużego bólu. Usiadła przy stoole. - Witaj - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Dzień dobry, kochanie - powiedziałem biorąc kanapki i kładę je na środku stołu byśmy mogli dosięgnąć... kładę także herbatę, bo do śniadania, zawsze pije się herbatę. - Jest sprawa... w nocy odwiedziła mnie mama... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - Coś się stało? - zapytała. Zaczęła jeść kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Widziała, że się martwisz i nie musiała długo myśleć, z jakowegoś powodu się martwisz. Wysłała swojego motylka w twój brzych by sprawdzić czy... no wiesz. A ostateczny wynik to, że go masz... ale się nie łam, nie płacz... bo nie skończyłem. Mama powiedziała, że "Nie mogła zajść w ciąże podczas gwałtu kiedy już była w ciąży" - spoglądam na nią oczekując jej reakcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Najpierw Twi wyglądała na bliską płaczu. Na koniec zdania już siedziała nieruchomo ze zdziwieniem... - Czyli... Kiedy...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Dodała "Kiedy następnym razem zabezpieczamy pokój... zabezpieczmy się też" co sugeruje, że chyba 2... 3 tygodnie temu - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - Acha... Czyli... Rodzinka się powiększy.... - powiedziała i lekko się uśmiechnęła. Prawdę mówiąc, to to, że się wtedy nie zabezpieczyliście ochroniło ją przed ciążą ze strażnikami.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Uśmiecham się też lekko... - A jak na to zareagują dzieciaki? - spytałem się... szczerze, nie wiem czy w ogóle by polubili nowego w rodzinie... zwłaszcza nocnych hałasów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - Nie wiem... - przyznała Twi. Nightmare Moon powiedziała, że nie ręczy za siebie, jeśli bachor obudzi ją w środku nocy. Co na pewno się stanie. Tymczasem, o wilku mowa, do kuchni weszła reszta rodzinki, oprócz Deli, która pewnie odsypia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Ja też nie wiem - powiedziałem... nie martw się... dla ciebie pod głośnie wrzaski... zobaczyłem dzieciaki wchodzące do kuchni... - Cześć... jak wam się spało? - spytałem po czym spojrzałem na Twi z miną "mówić?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Twi wzruszyła ramionami z miną "jak chcesz, to mów, zdecyduj". - Dobrze. - Okay. To były odpowiedzi. Maluchy zaczęły wpierdzielać śniadanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Dzieciaki... mamy nowinę... - powiedziałem spoglądając na nie... Oby nie zaczęły wariować... zwłaszcza Lily, bo martwię się, że ona zacznie wariować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - Hmmm? - zapytały oba, nie odrywając wygłodniałych ślepi od śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Wstaję i daję im ich posiłek... - No cóż... wygląda na to, że będziecie mieli nowego braciszka - powiedziałem... teraz chwila prawdy... jak co, to pod domem jest bunkier, więc tam się można schronić przed wkurwioną Lily... tak zgaduje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Lily spojrzała na ciebie z miną "Are you fucking kidding me?". Bolt za to się ucieszył. - Się opanujcie przed robieniem... tego... - powiedziała Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts