Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Po chwili wszyscy się rozeszli. Została Twilight czekająca na ciebie. Spać ci się zachciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - To co... idziesz ze mną pogadać z tatą, czy wolisz wracać do domu? - spytałem się... nareszcie... po ponad 20 latach, nareszcie porozmawiam z ojcem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - Może pójdę z tobą - powiedziała. Nightmare moon wydała głosem taty "Co tu robią te zwierzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Westchnąłem... "Nawet nie wiesz, jak bardzo masz racje..." - Nie spodziewaj się Fanfarów z jego strony... - powiedziałem do Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Pokiwała głową. Zrozumiała. NMM siedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Mam nadzieje, że nie będzie wciąż zły - powiedziałem cicho, ale pewnie słyszalnie dla Twilight. Wchodzę do pomieszczenia gdzie powinien siedzieć Abdul... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Siedział i rozglądał się ponuro. Nie zwrócił na was uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Westchnąłem... no to zaczynamy... - Witaj... jak się czujesz? - spytałem... jak wciąż się gniewa... pewnie jak się dowie, że to ja... będzie niezła awantura... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 - To coś gada - powiedział ponuro. Twi drgnęła, ale nic od siebie nie dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Westchnąłem... wciąż jeszcze powinien mięć trudności z poruszaniem się, więc podchodzę do niego i dotykając swojego czoła... pokazuje mu kim jestem... po chwili lekko się oddalam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Spojrzał na ciebie niedowierzając. - To jakiś żart? - wręcz warknął. Twi się powstrzymuje od dodania swoich bolesnych trzech groszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Spoglądam na nią miną typu "Może poczekaj w innym pokoju... to będą trudne chwile" - Nie... to żaden żart... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Jakoś średnio wierzę, że mój syn jest małym koniem - powiedział. Twi powoli wyszła z pokoju. Za to weszła Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Jesteś na mnie kurewsko obrażony, ponieważ przez przypadek postrzeliłem brata... w nocy, powiedziałeś mi najboleśniejsze słowa. Popełniłem jeden błąd... a ty się zachowałeś tamtego dnia jak bym zdradził całe pieprzone plemię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 - Tak, pamiętam - powiedział i zamarł. Chyba zobaczył przemianę Papillon w motyla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Tak czy siak, dopiąłem czego chciałeś... Nasz... znaczy Twój Lud, bo pamiętam, że tamtej nocy mnie z niego wywaliłeś... znalazłem im dobry dom, gdzie nikt nie ocenia nas na podstawie wyglądu czy zachowania... ale oczywiście, to ci nie będzie odpowiadać... nie wskrzesiłem cię dla siebie, czy na pokazanie, jak bardzo się myliłeś nazywając mnie Bezużytecznym Gówniarzem... wskrzesiłem cię dla Mamy... która stąd pochodzi... ale zapewne nie chcesz rozmawiać ze mną... więc łaskawie wyjdę... zostań, sam na sam z Matką - wskazałem na Papillon, po czym wyszedłem, zamykając drzwi z hukiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Cisza za drzwiami. Twi spojrzała na ciebie. - Coś się stało? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Nic... jak zwykle, mój ojciec jest dupkiem... - powiedziałem wkurwiony patrząc na drzwi. Po chwili patrzę na Twilight. - Mam nadzieje, że chociaż mamę zaakceptuje... jak dawniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 - To... idziemy? - zapytała Twi. Chyba też niekomfortowo czuje się, gdy twój ojciec jest w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Ostatni raz spoglądam na drzwi... - Nawet nalegam - powiedziałem i wracam z Twilight do domu... nie spodziewałem się, że mi przebaczy... ojciec jest bardzo pamiętliwy i na długo nie da mi zapomnieć tego incydentu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Dzieciaki przywitały cię w domu. Deli zrobiła lalkę małego kucyka z czarną sierścią i jasnoniebieską grzywą. Nie miał ani rogu, alni skrzydeł. Uśmiechnięta podała ci go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Uśmiecham się i głaskam ją po grzywie... moja mała jasnowidzka... teraz już, jestem spokojniejszy od czasu rozmowy z ojcem... mimo iż go wskrzesiłem... wciąż jest taki sam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Mała z uśmiechem poszła oglądać Teletubisie. Lily już kończyła Amnesię. Bolt zrobił frytki. Twi poszła poczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 A ja wysyłam do Faruka, wiadomość o ożywieniu Ojca... niech się z nim spotka, bo na mój widok się raczej nie ucieszył... po wysłaniu SMSa, westchnąłem i idę robić papiery w sprawie Restauracji i papiery Burmistrza (Czyli Mnie) Los Santos... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 I nastała noc... Maluchy poszły spać, naćpane frytkami. Twilight też już w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts