Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Rano obudziłeś się o 7. Budzik w postaci NMM działa. No czy by ktoś się nie obudził na wrzask: "GWAŁCĄ, TWI GWAŁCĄ I BIJĄ!!!"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Wiem, że sam nie wiem co mówię... ale nawet skuteczny ten budzik... dzięki... więc idę sobie zrobić coś na śniadanie... dzisiaj cza do restauracji... pomiędzy szykowaniem się, a pójściem... sprawdzam jak poszło mamie i Ojcu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Tatuś śpi u mamusi w pałacu. Czyli chyba dobrze. Motylek odleciał wraz ze wschodem słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Czyli dobrze... jednak jej nie odrzucił... jak mnie. Nie ważne... jak nadchodzi ten czas, to mówię cześć rodzince i idę do Restauracji... dzisiaj rozpoczyna się normalny dzień pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Czekały już dwie wiadomości o rezerwacjach. Jedna od Faruka, a druga od Ghosta. Na za tydzień, wieczorkiem. Po powrocie z pracy przywitała cię Deli. Właśnie... Z miesiąc ich urodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Wiem... cza będzie kupić im prezenty... ale nie teraz... bo znajdą i będzie kicha z niespodzianki... witam swoją córeczkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Jadła coś... Jakiś papier... Co wygląda jak studolarówka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 ... Co? Wyciągam ten papier... - Nie... to nie jest do jedzenia... choć, zrobię ci pyszny posiłek... - powiedziałem i idę z Delicate do kuchni zrobić z jej posiłek. Potem uczę jej magii, słów itp, by była jak normalne dziecko... prawie normalne, bo jasnowidzenia tu nie wliczam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Okazało się, że to jeden z tych słodkich banknotów sprzedawanych w spożywczaku. Zaczęła podskakiwać, by ci go zabrać. Zjadłabym dolara... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - A... wybacz, pomyłka... twoje kieszonkowe raz - powiedziałem z uśmiechem. Niech sobie je żuje, je, czy co się z nimi robi... w miedzy czasie pouczymy się tego co wcześniej wspomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Jakoś nauczłeś ją lewitacji lekkich przedmiotów. Ołówek daje radę, ale książki już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Dobrze sobie radzisz... jeszcze paręnaście lekcji i będziesz lewitować jak tatuś - powiedziałem z uśmiechem... ważne by podnieść ją na duchu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Pobiegła do swojego pokoju i wróciła z kilkoma monetami. Które okazały się monetami z czekolady. Sprzedawane za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Niezły sklep... widać, że jej się spodobały takie frykasy... ciesze się na widok, że jest szczęśliwa... będzie miała dobre dzieciństwo... ja się o to postaram... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Dała ci kilka monet i sama zaczęła jeść swoje. Lily przelazła przez pokój, lewitując dużego lizaka. Wielkości jej głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Wow... zjadam swoje monety... jak to zabrzmiało... potem idę sprawdzić co u reszty dzieciaków... mam nadzieje, że wszyscy mieli tak udany dzień jak ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Bolt wżera żelkowe butelki coli. Twilight śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Hehe... - Nie siedźcie długo... - powiedziałem do dzieciaków, po czym też zmęczony natłokiem pracy, kładę się spać... nie boje się o dzieciaki... są odpowiedzialne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Takie odpowiedzialne, że rano znalazłeś całą trójkę w salonie, naćpane czekoladą i żelkami, otoczone papierkami. Wciąż spały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Moje Małe Ćpunki... no nic, mają wolne dzisiaj rzekomo, więc mają dobrze... ciekawe co na to Twilight, jak zobaczy te dzieciaki w takiej pozycji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Twi jeszcze śpi. Doszła do ciebie informacja od Lucy, że Capo i Claudi ostatnio dużo echemają. Niezaspokojeni.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Lol... widać, że dobrze dobrałem ich... no cóż, w pracy są spokojni, więc nie ma się o co martwić... tak więc robię śniadanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Na śniadanku sałatka. Reszra wciąż śpi. Jak ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Więc jem sobie samemu śniadanie... Forever Alone. Po zjedzeniu śniadania, znajduje sobie jakieś zajęcie... obojętnie jakie, praca domowa... nie ze szkoły oczywiście... naprawa czegoś, czy papierkowa robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Upgrade do lapka "Niezniszczalność" zrobiłeś, zanim obudziły się ćpunki. Ziewając polazły jeść śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts