Nightmare Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) I Head Crab wyskoczył z paczki. Po chwili już siedział ci na głowie, a reszta gapiła się na niego. Edytowano Maj 17, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Spokojnie... zapoznaje się z właścicielem - powiedziałem... nareszcie, jak ja się nie mogłem doczekać tego ciepełka... spokojnie... nic mi się nie stanie... nie ma kłów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 - Emmm... - wydala z siebie dźwięk Twi. - Słodziak - powiedziała Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Spoglądam na Twi... znaczy za głosem, bo nie widzę. - Coś się stało? Spokojnie, nikogo nie skrzywdzi... on tak zapoznaje się z właścicielem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 - Tata? - zapytała zaniepokojona Deli. Reszta siedzi cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Spokonie... nic mi nie jest - powiedziałem... po czym czekam aż, zejdzie... a powinien to zrobić za sekundkę... jak zejdzie to mówię... - Stworzenie, nieszkodliwe więc nie powinno robić szkód - powiedziałem spoglądając na Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Po chwili zlazł. Usiadł, czy raczej położył się obok ciebie. Deli gapiła się na niego wielkimi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Coś się stało? - spytałem się rodzinki... no chyba nie spodobał się im ten HeadCrab... no... one to zabójcy które skaczą na głowę ofiary i ich konsumują... a potem przejmują nad nimi kontrole modyfikując ich lekko genetycznie i wizualnie... i w całości wykorzystywane przez Federacje... ale te w sklepach są Wykastrowane... więc się nie boje, że coś mojej rodzince zrobią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 - Co. To. Jest? - wręcz wysyczała Twilight. Coś czuję, że przez zwierzaka będzie kanapa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Tłumaczę jej czym jest HeadCrab... że to niedawno odnaleziony przez Federacje Gatunek Kraba... który ludzi zostawia w spokoju... ale inne rasy, no cóż... dlatego przed trafieniem do sklepu, sterylizuje się go i podaje Pre-Stylizacji... czyli jego potomstwo, też będzie wysterylizowane już jako płód... na wolności biegają właśnie tylko te bezpieczne... te przeciwne, są trzymane w jednej z baz Federacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 - To skąd on się tu wziął? - powiedziała, ale wciąż nie była spokojna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - W sąsiednim sklepie zoologicznym... dobre recenzje... idealny zwierzak domowy... nie brudzi, nie wymaga stałej opieki itp... każdy polityk takowego ma... prócz Faruka, bo za zwierzętami domowymi nie przepada... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 - Gdzie go ulokujesz? - zapytała. Jej spojrzenie mówiło: "Ani się waż w bibliotece". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Spokojnie... temu słodkiemu stworkowi nie potrzeba wiele miejsca... one lubią małe i ciasne miejsca gdzie mogą się ukryć... a wiem, bo do tego domu O DZIWO dorzucili klatkę dla psa, więc można go tam ulokować... i nadaje się w parametrach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Twilight chyba się uspokoiła, bo poszła robić kolację z Boltem. Deli podczołgała się do headcraba i trąciła go. Następnie ukryła się za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Spokojnie... nie zrobi ci krzywdy... najwyżej, obudzę się a on będzie leżał mi na pysku... one to lubią... - powiedziałem głaszcząc Deli... Coś mi się wydaje, że wykorzystywanie wojskowe HeadCrabów powoduje, że trochę zaczynamy... no... przesadzać... nie uważacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Headcrab podskoczył. Deli pisnęła i ukryła twarz w kopytkach. Jednak on wskoczył na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Przytulam ją lekko... - Nie rzuci się na ciebie... on rzuca się na istoty które Lubi... więc nie masz się o co martwić... wiem, że wygląd odstrasza, ale jak się z nim pobędzie trochę... to okaże się całkiem sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Nagle headcrab się odczepił. Do pokoju weszła Lily szukająca słuchawek. Po chwili już miała headcraba na pyszczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Patrzę na jej reakcje... - Lubi cię... - powiedziałem... gorzej będzie, jak polubi Twilight... wtedy ona go bardziej nie polubi... a ja zamieszkam na Kanapie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Lily podrapała go i zlazł. - Kolacja! - zawołała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Idziemy... Lamarr... zostań i poczekaj po kolacji, tatuś da ci miejsce do spania... - powiedziałem i idę z rodzinką na Kolacje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Na kolację pyszne spaghetti. Wszyscy wcinali. Zauważyłeś kątem oka ruch przy drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Lamarr? Pewnie zwiedza otoczenie, Lucy, co pozostali członkowie rodziny myślą o Lamarze? Bo mam wrażenie, że nie za specjalnie go polubili... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Lily uważa go za słodziaka, Deli za strasznego, Bolt nie ma zdania, a Twi za szkodnika. Do kuchni wlazł Alex i wbiegł pod szafkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts