KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Eeee.. za wcześnie... tak czy siak, kładę gofry i jem swoją porcję... jak Deli nie tknie, to zanoszę ją do jej pokoju, jak zje... to też ja zanoszę, by się mogła wyspać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Obudziła się, zjadła i zasnęła ponownie w twoich kopytach. So sweeeet. Dobra, dosyć sweetu, wkrótce urodzinki bachurków. Za jakieś 3 tygodnie. Niecałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 To zanoszę córkę do jej pokoju i ją kładę... następnie idę do komputera i szukam odpowiednich prezentów dla brzdąców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 To szukaj. Lucy i Twi śpią, więc jesteś zdany na własny gust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Więc opierając się o wiedzę na której znam moje bachorki... szukam i zamawiam im prezenty bezpośrednio do nich pasujące... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Prezenty zamówione. Teraz cuś porobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Więc znajduje sobie jakieś... zadanie... robotę... cokolwiek... WSZYSTKO co pozwoli mi zapełnić ten czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 [my speeeeeeed] No to nadszedł ten dzień. Trzeba zabrać dzieciaki do Cukrowego Kącika, bo tam już mają przyjęcie u Pinkie zamówione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Więc idę po rodzinkę i idę do Cukrowego Kącika... Mam ochotę spalić jakąś wioskę... wymordować mieszkańców i... co ja kurwa myślę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 No i po chwili już byliście z dzieciakami przed miejscem przyjęcia. Ze środka dobiegały do ciebie odgłosy imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 No to wchodzimy... zamordowanie kogoś w ciemnej uliczce, a później zjedzenie jego... eee... co się zieje? Nightmare Moon, przestań mi podsyłać pomysły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 NMM zrobiła dunno. W środku było różowo i przyjęciowo. Na środku pomieszczenia stał wielki tort. Wszędzie dookoła były zaproszone kucyki. Dzieciaki szybko rzuciły się w stronę piniaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Więc... niczym jak szeryf z zachodu... pilnuje porządku i bawię się na imprezie... mam nadzieje, że nic nie przerwie imprezki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Wszystko w porządku. Jednak wciąż miałeś mordercze myśli. Dziwne... Podczas śpiewania Sto lat miałeś ochotę zadusić ogiera, który fałszował. Znowu dziwne... Pinkie zaczęła kroić tort. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Tyle rzeczy można robić z nożem... oskórowanie kuca... zrobienie sobie z tego piżamki... matko, co się ze mną dzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Pinkie rozdała każdemu po kawałku tortu. Był trzysmakowy. czekoladowy, truskawkowy i bananowy. Ze środkowej części wypływał na talerz dżem truskawkowy, na dole rozpływała się czekolada, a na szczycie stały krążki bananowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Ja... pierdole... władzę... kijem... znaczy... jaki pyszny taki tort... mam nadzieje, że dostanę kawałek... a potem uduszę nim jakiegoś kuca... znaczy, zacznę go jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Też dostałeś. Obok usiedli Deli, Lily i Bolt z własnymi kawałkami. Wszyscy wciągali pyszności na własne urodzinki. Właśnie... PREZENTY W DOMU ZOSTAŁY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Przepraszam na chwilkę... muszę udać się na stronę - powiedziałem i zapierdalam do Kibla... gdzie chętnie bym utopił w kiblu jakiegoś kuca... nie ważne... w kiblu teleportuje się do domu po prezenty i wracam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 I po chwili już stałeś z prezentami w ciasnej toalecie. Jednym kopytem wdepnąłeś w muszę klozetową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Teleportuje prezenty za prezenty przyniesione... bo to będzie dziwne, że jak wchodziłem z prezentami, a wychodzę z prezentami... po prze teleportowaniu, wychodzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 No to już zaczynają rozpakowywanie. Dosyć sporo tych prezentów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Nie dziwie się... patrzę na dzieciaki z uśmiechem... mam nadzieje, że się im prezenty spodobały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Dzieciaki cieszyły się ze wszystkiego. W końcu przyszła kolej na prezenty od ciebie. Wszystkim się oczy świeciły. Podbiegły do ciebie i cię przytuliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Tulę je... ciesze się, że się im spodobały... teraz to się bawię wraz z dzieciakami mając nadzieje, że już nic poważnego się nie stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts