Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Wszystko poszło jak po maśle. Około północy wszyscy się już rozeszli. Dzieciaki były wymęczone, ale szczęśliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Więc wysyłam ich spać, potem sam idę z moją żoną spać... martwią mnie te moje myśli rodem Freedyego Krugera... tylko, że nie zabijam w czasie snu... jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Wszyscy poszli spać... Twi też... Zzzzz... [speed up bo tak ] Śpisz sobie... Zzzzz... A tu nagle w twoje sny wdziera się wrzask NMM: "DOM SIĘ JARA, WSTAWAJ, JUŻ!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Szybko wstaję i sprawdzam czy sobie żartów nie robi... jak tak, to wracam spać, jak nie... to oczywiście zaczynam gasić pożar... i szukać rodzinki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Dookoła cisza i spokój. Twi obok nie ma. Minęło już parę miesięcy od przyjęcia, więc zabrali ją do szpitala na wszelki wypadek. - No nareszcie, ile można spać! - wrzasnęła NMM. - Raz, raz, raz, ruchy, ruchy, wstawać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Co? Pali się czy co? Która godzina? - spojrzałem na zegar z zamiarem zobaczenia która jest aktualnie godzinka... ile ja spałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Jest czwarta w nocy. - Nie pali się! Wstawaj, ruchy, ruchy! - wrzeszczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Po co mam wstawać? Jest czwarta w nocy... czemu mnie budzisz? Dostanę zaraz kurwicy i rozwalę coś... wyjaśnisz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 - Zapierdalaj do szpitala! JUŻ! - wydarła się. Aż głowa cię zaczęła boleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Więc biegnę tam gdzie mi każe... jeju, czy mi się zdaje, czy ona zaczyna się wyrażać jak ja... przedtem nie przeklinała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 I się w szpitalu okazało, że się wam rodzinka powiększa... Czyli dobrze, że NMJ (Nocna Murzyńska Jędza) cię obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Wchodzę do sali i spoglądam na nowego członka rodziny... BTW, dzięki za obudzenie mnie... masz + do swobody... i wyłączę te dźwięki z Filmów Capo... i tak miałbym to zrobić, bo mi powodowały nie powiem co, ale i tak masz satysfakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Zwias. Twilight trzymała w kopytkach małego źrebaka w niebieskim wdzianku. Ciemnoniebieskiego z grzywą w kolorach ognia. jednak nie to było dziwne. Na jego czole nie było rogu, a na grzbiecie skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Zwias w ruchu... ja ani Twi nie mieliśmy ognistej grzywy, a na jego głowie powinien być róg... + - skrzydła... otwieram usta z zdziwienia... i zaszokowania... może ten gwałt jednak się udał? Staram sobie przypomnieć, czy był tam jakiś strażnik który pasował by do opisu tego źrebaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Nie było tam żadnych kucy z ognistymi grzywami. Do tego jedyne kuce ziemskie, jakie były, nie "zajmowały" się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Podchodzę do Twi... - Eeee... nie żebym się wściekał, ale... jak? - spytałem się niedowierzając. Znając Capo... zacznie coś pieprzyć o zdradzie, itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 - Sama nie wiem - odpowiedziała i spojrzała na źrebaka. Mały popatrzył się na ciebie błękitnymi ślepkami. Dokładnie takimi, jakie ty miałeś przed opętaniem NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Może... ale... kurcze, sam nie wiem... jakie są możliwe opcje? BO szczerze, wciąż się nie znam na waszych zasadach rozmnażania... nie ważne, że zrobiłem czwórkę dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Twi wzruszyła ramionami. - Nic o tym nie wiem. Może zapytamy Papillon? - zaproponowała. Twoja mama została ekspertem do spraw bachurków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Ale nie teraz... znając Moją mamę... to śpi, albo... jeśli wciąż ma coś z Natashy... Odnawia Znajomości z Tatą... do 7 nie można jej przeszkadzać. Wież mi... jak moja matka się wścieknie jak się ją obudziło... to gorzej nie będzie... a przypominam, że Federacja wciąż ma przed nią pietra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 - Nie musi być tu teraz. Tylko... Czy mogłaby przyjść rano? - zapytała Twi. Do rana wytrzymacie z pytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Na pewno... właśnie zapomniałem... dziś przyjdą... z moim ojcem... zobaczyć potomka, bo znając moją matkę która nasłała na nas motyle do obserwacji mnie i ciebie, to już pewnie się dowie jak się obudzi... rzekomo, są z moim ojcem nie rozłączni, więc będą razem u nas... a on wciąż na mnie obrażony... mam nadzieje, że matka mu pokazała Film dokumentalny o powstaniu Federacji... z tego co Faruk naliczył, moje imię pada tam z 213 razy... twoje też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Twi się zarumieniła i wstała. Malucha trzymała ostrożnie magią. - Jak będzie miał na imię? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) - Fire Dash... od grzywy - powiedziałem spoglądając na jego grzywę... tak, to imię z pewnością pasuje... Edytowano Maj 22, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Twi pomyślała przez chwilę. - Tak... - uśmiechnęła się. Pogłaskała malucha. No to do domciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts