Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 A oni nie przychodzą. Nie wiadomo, czemu, ale nie przyszli. Jakąś godzinkę później obudził się Fire. Znowu zaczął płakać. Chyba znowu głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Więc sprawdzam o co chodzi, i w zależności od potrzeby, karmię, przewijam go i inne. Potem sprawdzam czy jednak przyjdą czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Przewinięty, nakarmiony i uspokojony. Chyba jednak nie przyjdą... W kuchni siedziała Lucy. Chyba jej nudno, bo robi lody. Chodzi mi o te słodkie, z mleka, cukru, i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Po niej bym nie spodziewał się innych lodów... - Co ci tak smutno? Może pomóc? - spytałem się... od czasu kiedy ujawniła swoją płeć... jakoś lepiej nam idą kontakty. Capo chyba miał racje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Nie jestem smutna. Nudnawo tu - powiedziała. Trochę zazdrościłeś jej, gdy widziałeś, jak bez problemów lata po kuchni na skrzydłach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Trochę szkoda, że NIGDY się nie wzbiłem w powietrze... ale jakoś żyje. Jestem jedynym Alikornem-Nielotem. - Może mógłbym ci jakoś pomóc, byś zabiła nudę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Może - powiedziała. Lody wstawiła do zamrażarki i zaczęła sprzątać. Jednocześnie magią coś wyciągnęła z szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 - Bo jak co... nie obraź się, ale mam wolne miejsce. Konkretniej sekretarka... gdyż masz wszystkie potrzebne rzeczy. Jesteś piękna... jesteś dobrze zorganizowana... umiesz dobrze manipulować moim czasem... nadajesz się. TO co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Może - powiedziała. - Pomyślę. - zbliżyła do siebie to coś. Eeeee... Czy mi wzrok siadł, czy to jest coś białego w słoiku? Lucy też spojrzała na to z obrzydzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 - Dobrze - powiedziałem i spojrzałem na słoik pełny spe... Chrysta matko jeruzalejska... pozwoliłem sobie na cytat z innej religi. - Czy to...? Do kogo to należy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - A kto wie? - odpowiedziała i magią wrzuciła słoik do śmietnika. Z tej samej szafki wyciągnęła... Jeszcze CZTERY słoiki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 - Skąd tu te słoiki? Od kiedy ten dom, to bank Spermy? - spytałem się z szokiem... zaraz kogoś zapierdole... dosłownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Nie mam bladego pojęcia - odpowiedziała. Wywaliła. Otworzyła inną szafkę. WY CHYBA SOBIE JAJA ROBICIE?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Sprawdzam inne meble W DOMU... ile tego kurwa jest i sprawdzam do kogo należy pod względem wszystkiego co się tam znajduje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Jeszcze leżało trochę w innych szafkach. Chyba nie trzeba mówić, czyje to to jest... Lucy aż wyszła z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Nie no... wychodzę z domu i idę do Capo... muszę z nim pogadać w CZTERY OCZY!!!! Ja mu kurwa dam, robić z mojego domu zasrany bank Spermy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Zastałeś go śpiącego z Cloudi. Jak słodko... Tulił ją przez sen. Chyba na serio się kochają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Wchodzę do jego umysłu... bojąc się, jakie nieczyste myśli i inne seksistowskie rzeczy skrywa ten umysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Umysł Capo... Zawalony capowatymi myślami i zboczonymi planami. Ciasno tam. Nie dość, że mały, to zaśmiecony tamtymi rzeczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Szukam go... ciekawe co robi... mam nadzieje, że nie marzy o Twi, jak znajdę tu jedną taką myśl... dostanie po łbie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Emmm... To dostanie z miliard razy po łbie. Mimo, że mały, to jego umysł jest wielofunkcyjny. Potrafi myśleć o setkach klaczy i wyobrażać sobie TO z nimi w tym samym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 - CAPO!!!! JAK CIĘ DORWĘ TO CI URWĘ JAJA I WCISNĘ CI JE DO DUPY TAK GŁĘBOKO, ŻE BĘDĄ CI WYSTAWAĆ Z TWOJEJ GĘBY!!! - i szukam go... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Znalazłeś miliardy kopii Capo robiących TO z wszystkimi klaczami, jakie znasz. Nawet z Lyrą... To się Farukowi by nie spodobało. Jednak prawdziwy Capo oglądał to wszystko z platformy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 - CAPO!!! JAK CIĘ DORWĘ TO BĘDZIESZ BŁAGAĆ O KASTRACJE!!! - i biegnę do niego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Platforma latała dookoła i oglądała to wszystko. Capo siedział na niej. Co jakiś czas patrzył na to oczami jednej z kopii. Za nic nie mogłeś się dostać do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts