KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Sprawdzam czy mam jakąś broń, jak nie to sobie ją przywołuje i strzelam w platformę wielkim kurwa promieniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 i Capo spadł. Kopie przestały robić, co robiły i go złapały. Po chwili wróciły do swoich zajęć. Capo schował się gdzieś pomiędzy nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Szukam go z wkurwieniem na twarzy... ostatnimi czasami łatwo... ŁATWO MNIE WKURWIĆ. A TO, ŻE BYŁA TU TWI I PAPILLON WYSTARCZAJĄCO MNIE WKURWIŁO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 W końcu go zagoniłeś do kąta. Dookoła kopie dalej robiły, co robiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Śmieje się psychopatycznie i usuwam go z tego snu, i sam automatycznie się wybudzam i zanim wstanie, szybko się teleportuje do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Emmm... Wstał, rozejrzał się i wrócił do spania. Niektórych nie zmienisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Wracam do domu i czekam na to co się stanie... naprawdę się nudzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Wręcz czułeś sny Capo... Do tego znalazłeś między słoikami z dżemem kolejny słoik z białą substancją. Trzeba je znaleźć, bo jeszcze dzieciaki nie będą wiedziały, że to jest złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Usuwam wszystko co ma związek z capo w moim domu i daje blokadę... już nic od niego tutaj się nie pojawi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Tuż po podstawieniu blokady znalazłeś coś... Zabawkę... Ale nie dla dzieci... W piwnicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Wypierdalam ją do pieca... to już się robi nudne... jeszcze raz zobaczę coś takiego tutaj... to pożałuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 No to zapraszam do Capo, mu wpierdolić... Akurat się obudził. Cloudi poszła już do własnego domu, więc jednoróg jest sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Teleportuje się do niego... cza z nim na ostro pogadać... i teraz już pierdole konwencje Genewską... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Ten siedzi przy stole i ziewa do kawy. Chyba śni na jawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Więc zaczynam robić wszystko by przestał robić i wysyłać takie rzeczy do MOJEGO DOMU!! W razie potrzeby... nie stronie się od przemocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Capo usłyszał twój tekst o tych rzeczach. Chyba jeszcze śpi, bo ziewnął w odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Podnoszę go magią i przyciskam do ściany... - Jeszcze jeden taki numer, a obiecuje, że będziesz błagać o kastracje... - przycisnąłem go troszeczkę i go upuściłem na ziemię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Hę? - mruknął i ziewnął znowu. Jego mózg dalej nie ogarnia. NMM zaproponowała "delikatne" trzepnięcie na pobudkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Więc robię to co poprosiła i znów uświadamiam mu o tym co znalazłem... - TO ostatnie ostrzeżenie... jeszcze jeden taki wybryk, a zapłacisz za to - rzekłem z mordem w oczach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Jaki znowu wybryk? - powiedział, pocierając oczy jak dziecko. Aż się prosi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Wale go w policzek i pokazuje mu to co znalazłem w domu. - 6 zapełnionych szafek, a w nich jest TWOJA sperma... co usuwałem, to pojawiał się następny. Jeszcze raz tak zrobisz, a obiecuje, że wsadzę ci te słoiki... co do jednego, w dupę i skończy się tyle dobrego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 - Zaraz, jakie słoiki? - zapytał. Jego ton nie mówił, czy to żart, czy prawda. Równie dobrze może nie wiedzieć, ale też może po prostu sobie jaja robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Przuciskam słoik bliżej tego zasranego ślepca... - Te z twoim jebanym nasieniem! Nie wierzysz? TO se kurwa posmakuj - powiedziałem, odkręcam i wylewam zawartość na niego... by się kurwa nauczył... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Capo zakrztusił się, gdy część wleciała mu do gardła. Zaczął rzucać się i kaszleć, próbując wyrzucić to ze swoich dróg oddechowych. Podłoga w kuchni powoli robiła się biała. Nieźle to widać na tych jego panelach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Po chwili przestaje... - I jak? Poznajesz? Jeśli nie, to w domu mam tego jeszcze wiele szafek! Myślisz, że to tak miło? W domu mam dzieci, i jak by zobaczyły coś takiego, to pomyśl jak by się zepsuły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts