Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Pewno to po Nightmare Moon. - Zaraz zrobię - powiedziała i się teleportowała do kuchni, mimo, że ta jest obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Idę do kuchni... - Pomogę - powiedziałem i robię z nią śniadanie. Patrzę która godzina, a chyba nie wstałem ZA wcześnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Wstałeś o ósmej. Mniej więcej. Wciąż przypominał ci się ten sen. W trakcie robienia kanapek usłyszałeś płacz Fire'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Westchnąłem i idę zaopiekować się fire'm tak by przestał płakać. Po zaopiekowaniu się, idę jeść, bo na dokończenie śniadania z Lucy, raczej nie mam okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Fire był głodny. Po paru minutach już jadłeś kanapki z Lucy. Nagle się na nią wkurzyłeś za te słoiki. Gdyby nie ona, nie chciałbyś zabić Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Nie... ogarnij się... nie wiedziała, że tak się stanie... oddycham powoli... i się powoli uspokajam... - Za godzinkę idę do Capo... jeśli wciąż chcesz, to możesz z nami iść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Lucy pokiwała głową. Tym razem wkurzenie nie odeszło. Wiedziała, że się wkurwisz na Capo za te słoiki. Z czystej ciekawości zrobiła test, czy się opanujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Wciąż staram się opanować... po śniadaniu zostawiam karteczkę dla Twi, o tym że idę do Capo. Następnie przypinam w dobrze widocznym miejscu karteczkę i idę z Lucy do Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 I po chwili już byliście przed domem Capo. Lucy chyba się się cieszy, że ma co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Więc pukam do jego domu, mając w dupie to, że może jeszcze spać... następnie czekam i zastanawiam się co powie na widok Lucy... która jest najpiękniejszą klaczą... tak przynajmniej opinia publiczna mówi... a Capo o niej nie słyszał, bo by już robił oblężeni mojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Po chwili otworzył. Jego szczęka opadła do samej ziemi, gdy zobaczył Lucy. Gdy się tak gapił, znowu przypomniał ci się sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - Capo... to jest Lucy. Moja przyjaciółka - powiedziałem. Spoglądnąłem na Lucy wzrokiem "Nie uwierzyłby gdybyś powiedziała, że byłaś Luckiem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - Czekaj na moment - powiedział Capo do Lucy i zaciągnął cię prawie pod basen. - CZEMU. NIC. O NIEJ. NIE MÓWIŁEŚ...?! - wyszeptał głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - A pytałeś? - spytałem się z uśmiechem. Nie pytał, więc nie mówiłem... BIJACZ!!! MADAFAKA!! I CO TERAZ!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Capo wlepił w ciebie spojrzenie. - Jak ją zaciągnąć do łóżka? - walnął prosto z mostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - Spytaj się Cloudi - też walnąłem prosto z mostu. Ciekawe jak zareaguje... Chyba się Cloudi nie podstawi... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Zamilkł na moment. - No weeeeeź - powiedział i padł na kolana. - Powieeeeeedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - Ona jest niedostępna... nie chce chłopa, nawet na 5 sekund. Poza tym pomyśl, co by było gdyby się Cloudi dowiedziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - Nie dowiedziałaby się - powiedział. - Chociaż powiedz, co lubi robić, jeść, i tak dalej - powiedział i wyciągnął skądś notatnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - I tak jej nie przerżniesz, więc ona sama ci może powiedzieć. Ona nie ma niczego do ukrycia, a ja ją znam od bardzo dawna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - OD KIEDY?! - zapytał, ledwie trzymając się szeptu. Jego spojrzenie przybrało dziwny wyraz. - Oszaleję lub zdechnę, ale będę ją miał - przysiągł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Czas udeżyć... - Nie będziesz pierwszy, bo byliśmy już złączeni - powiedziałem z uśmiechem. Teraz czas na reakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - JAKIM KURWA CUDEM, KIEDY JESTEŚ Z TWILIGHT?! - wydarł się szeptem i zamachnął się, jakby miał cię uderzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Śmieje się... - Stary... LUCY! CHODŹ NO NA MOMENT! - padam ze śmiechu... jak już przyjdzie to mówię do niej. - Powiedz mu kim jesteś.. bo ja nie mogę - tarzam się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Usłyszał od niej prawdę. I wpadł do basenu. Gapił się w osłupieniu w przestrzeń, nawet nie próbując wypłynąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts