KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Wyciągam go za pomocą magii i stawiam go na bezpiecznym gruncie... - Halo... ziemia do Capo, słyszysz mnie? - spytałem powstrzymując się od śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 I po chwili już musiałeś wiać. - ZATŁUKĘ GADA! - wrzasnął Capo, goniąc cię. - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - wydarł się w okrzyku bojowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Uciekam z przed nim dookoła basenu. - Chłopie... to jej prawdziwa płeć. Ona od zawsze była kobietą, ale nie chciała tego wyznać. Nie masz się o co wkurzać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Jeb. Znowu wpadł do basenu. - Bul... Bul... Za jakie grzechy... Bul... Bul... Bul... - usłyszałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Znów go wyciągam... - ... Bo bałem się, że będziesz się zalecał do włóczni. Pomyśl, jak by to wyglądało. Ale powiem ci szczerze, jej wygląd i płeć jaką teraz ma jest w 100% prawdziwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - To znowu się pytam. - zaciągnął cię dalej, by Lucy nie słyszała. - JAK JĄ, KURNA, ZACIĄGNĄĆ DO ŁÓŻKA...?! Przecież nie siłą... ! - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - Spytaj się... jej nie da się przekonać lub tym podobnych. Wystarczy się spytać... wiem bo czytałem instrukcje - powiedziałem przypominając sobie tą Wielką... WIELKĄ KSIĄŻKĘ... i jeszcze mi raczyła zrobić test... ZASRANY TEST Z KSIĄŻKI KTÓRA MA 2031 stron... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - To ty ją przekonaj - walnął. Po chwili wylądowałeś w basenie. Ten zboczony, zryty jednoróg z mózgiem kupki łajna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Wypłynąłem... - EJ! ZA CO!? - spytałem się. Ja go nigdy nie wrzuciłem do basenu... w tym miesiącu... ale to nie zmienia faktu, że jednak to zrobił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Po chwili oberwałeś w łeb kołem ratunkowym. Za chwilę deską do nauki pływania. Jeszcze jednym kołem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Robię uniki... potem jak mu się Ammo skończy to wychodzę i podchodzę do Lucy... powoli z rosnącym Ragem... - Capo... nie radzę... - powoli się wkurzam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 I dostałeś między oczy gumową kaczką. Wait... Skąd on ma gumową kaczkę w rzeczach na basen?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Gniew w obrzydzenie... - Ty się kąpiesz w basenie? - spytałem się obrzydzony. Lucy, może małe wsparcie by się przydało? Edytowano Maj 24, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 - Nie, wyciągnąłem przez okno w łazience - powiedział. Następnie oberwałeś w nogę mydłem. Jeb o kafelki. Ała. Lucy stała w pobliżu, patrzyła na ciebie i chichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 - Dobra... prosiłeś się - powiedziałem z uśmiechem i zaczynam w niego rzucać tym samym czym on we mnie... zobaczymy kto ma lepszego expa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Capo. Unikał wszystkiego i odrzucał, co miał. W końcu oberwałeś znowu tą kaczką i wpadłeś do basenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Wyskakuje i kontynuuje ostrzał. Nie dam się tak łatwo a co gdyby tak ostrzelać Lucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Lucy praktycznie się tarza ze śmiechu. Wy się tam strzelacie, a ona ma radochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Więc zadanie wykonane... po chwili Capo się znudzi więc wtedy pójdziemy na to piwo... dobrze, że Lucy się dobrze bawi. Od dawna nie miała jakiejś rozrywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Tak się znudził, że oberwałeś trzema piłkami i wpadłeś pod wodę. Zakrztusiłeś się, gdy woda wpłynęła ci przez nos do gardła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Dobra dość tego, bo się utopię... wypływam i mówię. - Dobra... biała flaga wywieszona, poddaje się. - powiedziałem mając podniesione ręce do góry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Jeszcze na koniec dostałeś kołem ratumkowym. Capo podbiegł do ciebie z radosnym uśmiechem dziecka. - Wygrałem! - powiedział zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Tak, Tak... wygrałeś. Więc to idziemy na to piwo? Czy jednak nie chcesz - powiedziałem patrząc na niego... jak na razie Rage nie atakuje... więc dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Jasne! - powiedział z uśmiechem. Przegrałeś z tym debilem... Co za wstyd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Jeszcze się zemszczę... więc razem z nim i Lucy idziemy na piwo. Czas się zabawić... ciekawe czy wpadniemy na Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts