Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Po jakiejś godzince już wracaliście. Ty i Lucy jeszcze byliście w miarę trzeźwi, ale Capo musiała Lucy nieść na grzbiecie. Nachlał się za wszystkie czasu. Tulił Lucy i lizał jej róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Uśmiecham się na ten widok. - Chyba cię polubił - rzekłem do Lucy. Marzenia ściętej głowy... nie uda mu się jej przerżnąć... Lucy za twarda by się takiemu kucowi przekonać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Chyba masz rację - powiedziała. Capo coś mamrotał i ciągle lizał jej róg. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Co z tym zrobisz? - spytałem się jej prosto. Ona wie o Cloudi, i ciekawe jak zareaguje na to, że Capo wrócił do domu pijany. Cza będzie nagrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - A co niby mam zrobić? Wsadzę go do domu - powiedziała i ruszyła w stronę domku Capo. Na szczęście jeszcze nie mieszka z Claudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Tylko się pytam - powiedziałem. Po odstawieniu go do łóżka, wracam do domu z Lucy. Spoglądam na nią po drodze. - I jak się podobało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Rozrywkowo - powiedziała z uśmiechem. W jej języku to znaczy, że jeszcze się tak nie bawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ciesze się. Bo podczas popijawy, Capo wspomniał o Killzonie... mam pomysł na roboty i potrzebowałbym twojej pomocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Hmm? - mruknęła. Ma mokry róg od tego lizania Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Roboty... kompletne kopie Helghastów. W niezamieszkałej części Federacji jest dobra jaskinia. W Niej możemy ulokować fabrykę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Okay. A po co tam ja? - zapytała. Dotarliście do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Bo ktoś musi mi pomóc. To ma być tajny projekt, a nasza dwójka może tego dokonać. To co ty na to? - spytałem się jej. Ten projekt będzie piekielnie ważny... mam co do niego plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Okay - powiedziała. Weszła i po chwili już leżała patykiem na parapecie. Czas zająć się dzieciakami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Więc się nimi zajmuje... potem będę musiał lecieć do tej jaskini i zacząć tam budowę i organizacje placówki Budowy Droidów. Jeszcze będę musiał opracować te droidy, ale to już w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Już noc się zaczyna, więc raczej nie bardzo. Deli chce żebyś czytał bajki, Lily żebyś pomógł jej z lapkiem, a Fire, żebyś go nakarmił. Twi stara się nie wkurzać przy odrabianiu lekcji z Boltem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Więc zajmuje się Lily i Fire'm. Potem czytam bajki Delicate. Może jest ostatnia, ale wie, że zawsze mam dla niej czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 W środku nocy już nie bardzo jest czas na czytanie bajek. Mała zdążyła zasnąć, zanim nakarmiłeś Fire'a. Ziew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Przepraszam ją... jutro rano, jej poczytam. Po nakarmieniu Fire'a, kładę dzieciaki spać, a później idę do sypialni mojej i Twi, i kładę się spać wtulony w Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Powtórka snu z poprzedniej nocy. Tym razem Allan zdążył połamać Capo wszystkie kości, zanim go zabił. Niewesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 matko boska... mam już dość tych koszmarów. Sprawdzam która jest godzina, choć wiem, że nie specjalnie będzie po 8. Zakładam, że koło mnie jest Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Jest. Śpi sobie słodko. Jest godzina... 6... 35... Super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Więc czekam aż się obudzi, i jej czytam. W między czasie jem posiłek i robię cokolwiek. Potem po przeczytaniu, lecę do jaskini i zaczynam tam robić fabrykę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Problem. Ledwie otworzyłeś drzwi, już wpadł przez nie Capo i je zatrzasnął. - Ratuj! - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Patrzę na niego zdziwiony. - Co się dzieje...? - spytałem się, z uśmiechem. Już się spodziewam kto go tak wystraszył... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Cloudi ma okres! - wyszeptał. - Z trzech powodów - dodał i wlazł do komórki pod schodami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts